België

Nederland

Alena

BOX 18

Hallo, ik ben Alena en al van jongs af aan geboeid door het spirituele. Ik ben een allround medium die jou liefdevol helpt met al jouw vragen.
Ik geef jou duidelijkheid in de thema's die je bezighouden en voor een luisterend oor kan je altijd bij mij terecht. 


Medium

Ik ben een heldervoelend medium die jou op weg helpt als je zoekende bent naar antwoorden. Bij het lezen van foto's krijg ik de daarbij horende inzichten te zien zodat ik je altijd de nodige en correcte informatie kan geven.


Kaartleggen

Ik leg voor jou de Lenormandkaarten die bestaan uit verschillende legpatronen. Ze geven me meer inzicht in je huidige leven en de nabije en verre toekomst. Ter bevestiging van de Lenormand leg ik indien nodig de Tarotkaarten. 

Ik kies voor jou een kaart uit mijn prachtige orakelkaarten. Ze geven je inzichten en boodschappen mee om de dag met een frisse kijk verder te zetten.


Numerologie

Met numerologie (op basis van jouw geboortedatum) geef ik jou mee in welke gunstige of ongunstige levensperiode je nu zit.

Door mijn opleiding als aromatherapeute en kristaltherapeute kan ik je begeleiden welke kristallen en aroma's goed voor je zijn.


Vertrouwenspersoon

Zie je het even niet meer zitten? Word het allemaal even teveel? Ik ben de ideale vertrouwenspersoon waar iedereen beroep op mag doen. Iedereen kan bij mij terecht met al zijn/haar vragen. 

Met veel plezier en liefde wil ik jou graag helpen.


Liefs,

Alena