België

Nederland

Anora

BOX 05

Ik ben Anora, een heldervoelend- en wetend medium. Ik ben gespecialiseerd in het channelen met engelen en gidsen en voorzie jou van heldere, duidelijke en inzichtelijke boodschappen op al je levensvragen.  


Contact met engelen en gidsen

Met behulp van engelen en gidsen kan ik je helpen met al je levensvragen. Ik vraag steeds toestemming om datgene wat je het hoogst nodig hebt, te mogen doorgeven vanuit de spirituele wereld. Ik vertel je daarom ook niet wat je wilt horen. Ik ben rechtdoorzee, ik verbloem de waarheid niet en tot slot zeg je zoals het is. Op deze manier kan ik je de juiste tools aanreiken en je net die inzichten geven die je nodig hebt om de volgende stappen op je pad te vervolledigen. 

Als kind kon ik al veel waarnemen. Ik kon de energie van mensen voelen en was altijd één stap voor, op datgene wat stond te gebeuren. Op dat huidigste moment kon ik dit geen plekje geven, naarmate ik ouder werd, kon ik alle puzzelstukjes samenvoegen. Tijdens diepgaande gesprekken met anderen, kreeg ik een storm van woorden door afkomstig uit het universum.

De helende boodschappen en inzichten kunnen zowel gechanneld worden, van een overleden dierbare, een engel of van je gidsen afkomstig zijn. Ik vertrouw er altijd op dat de ingegeven boodschappen, de juiste zijn. 


Orakelkaarten

Regelmatig maak ik gebruik van orakelkaarten en laat ik me leiden door de verkregen boodschappen. Ik doe geen toekomstvoorspellingen, wél geef ik je antwoorden en inzichten mee opdat je de toekomst in je voordeel kan sturen. Zelf heb ik pakken levenservaring verzameld en behoorlijk wat levenslessen geleerd. Dit geheel, gecombineerd met mijn mediamieke gaven, workshops en trajecten (die ik zowel in binnen- en buitenland gevolgd heb), reiken jou die handvatten aan die je nodig hebt om je leven terug in handen te nemen. 


Veel liefs

ANORA