B zen magazine

Een compleet nieuw en verfrissend tijdschrift, waar jij als lezer een belangrijke positie vervult én waar moeilijke thema’s geen taboe meer vormen, dat is waar B-zen voor staat. Een eigentijds magazine die jou concrete én toepasbare tips & tricks aanreikt voor een gelukkig en zen-vol leven. B-zen speelt in op de dagelijkse behoefte van de hedendaagse maatschappij, met een groot verlangen naar authenticiteit, zelfexpressie én persoonlijke groei.

Je wordt volledig ondergedompeld in de wereld van onze begeerde ervaringsdeskundigen, die hun kennis én expertise op een originele manier, met het grote publiek wensen te delen. Vervolgens hecht B-zen véél belang aan interactiviteit, boordevol doe-oefeningen, winacties, vraagrubrieken en columns. Als kers op de taart beantwoordt medium Stef allerhande lezersvragen en zullen we uiteenlopende relatievraagstukken onder de loep nemen.

Een mix van spiritualiteit, bewustwording en interpersoonlijke groei vormen het uitgangspunt van B-zen, zowel voor hem als voor haar.

  

Release date

De website launch is voorzien op 24 april 2021. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die hun expertise op een originele manier willen delen met de B-zen lezer. We werken samen met een vast team van schrijvers, redacteuren en vormgevers. Wil je deel uitmaken van de B-zen community en je kennis én passie delen met een grote lezerspubliek? Meld je dan aan via

 

Spirituele groeten,

Team Art of Mediums & B-zen