Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Medium Fabio

Aanbevolen 

Innerlijke krachtkaarten: element vuur

innerlijke krachtkaarten element vuur

Sinds oudsher nemen orakelkaarten een belangrijke positie in onze samenleving in. Het traditioneel kaartspel stamt af uit het oude Rijk van het Midden, China. Jaren nadien werd de cartomantie, de kunst om met behulp van kaarten de toekomst te voorspellen, in Europa bekend. Zigeuners uit het Oosten waren de eerste kaartleggers op ons continent en zigeunerinnen worden nog steeds bestempeld als ‘het volk’ om de kaarten te leggen en de toekomst te voorspellen.

Naarmate de mensheid evolueert, hebben ook orakel- en waarzegkaarten een heuse transformatie ondergaan. Jaarlijks worden tal van nieuwe kaartendecks geïntroduceerd die je in allerlei uitvoeringen kan terugvinden, van klassiek, tot rijkelijk geïllustreerde exemplaren, elk met een eigen spirituele stempel.


Innerlijke krachtkaarten: element vuur

Mireille Cornelis, de uitgeefster en grondlegster van de Innerlijke Krachtkaarten heeft zich laten inspireren en begeleiden door het ‘element vuur’, die ze heeft doorgetrokken in haar orakelspel. Ze is van mening dat de psychologie achter dit element vooral bestaat uit het ‘zien’, het rondom je heen kijken, het openen van je hart en het aanwakkeren van je innerlijke kracht. Het element vuur draagt bij aan onze levensvreugde, enthousiasme, de ‘KI’ energie en de leer om je eigen wil aan te moedigen.

De Innerlijke Krachtkaarten, Element Vuur bieden je inzichten in je dagelijks leven en zijn een spirituele bron van bewustwording. De hapklare inzichten, de waardevolle adviezen en boodschappen, de antwoorden en ondersteuning, dragen bij tot het stimuleren van je persoonlijke groei. Daarnaast wordt dit kaartendeck gebruikt als hulpmiddel om de verbinding met je hogere zelf te versterken, zodat je de boodschappen uit het universum kan ontvangen.

 

Het gebruik met andere kaartendecks

Het voordeel van het werken met de Innerlijke Krachtkaarten, Element Vuur is dat dit kaartendeck zich perfect leent in combinatie met bijvoorbeeld de Tarot, de Lenormandkaarten, de Gypsy waarzegkaarten, enzo. Aan het einde van een kaartlegging kan je één kaart trekken, die als aanvulling dient op de reeds opengelegde kaarten. De getrokken kaart uit het Innerlijke Krachtkaartendeck vertegenwoordigt een aanbeveling op dat specifiek thema.


Specificaties

  • 45 orakelkaarten
  • Auteur: Mireille Cornelis
  • Uitgever: Mireille Cornelis
  • Afmeting: 101x144 mm
  • ISBN: 9789463960649
  • Artwork en grafische vormgeving: www.fabiovinago.be
  • Extra: Jubileum luxe-editie / inclusief handleiding

innerlijke krachtkaarten bestellen

Numerologie: de kracht van cijfers en getallen
Positieve gevoelens ontwikkelen: versterk je emoti...

GERELATEERDE BERICHTEN

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.