Art of Mediums

Aanbevolen 

Medium Dineke: klantentevredenheid

medium dineke

Met dit blog laten we een klant aan het woord. Hoe hebben zij een reading ervaren met onze consulent(e). 
Deze week is Mevrouw V.M. aan het woord. Zij heeft medium en tarotiste Dineke voor het eerst gecontacteerd in april 2018. Dit is haar persoonlijk en uniek verhaal!


Wie is Dineke?

tarotiste dinekeDineke is een ervaren kaartlegster die vragen over mens en dier beantwoordt. Ze kan op duidelijke wijze contact leggen met huisdieren.

Ze maakt gebruik van de Tarot en de pendel. Als helderwetend medium geeft ze jou een eerlijk antwoord op al jouw vragen.

Dineke is intuïtief aangelegd en kan feilloos op je huidige situatie inzoomen. Ze biedt je een luisterend oor op een warmhartige en emphatische manier.

Ze maakt graag gebruik van weekvoorspellingen aan de hand van astrologie. Moeilijke beslissingen of vooruitzichten? Dineke wandelt een stukje met je mee. 

1. Kan je je even kort voorstellen?

Ik ben een dame van 47 jaar die momenteel in een moeilijke relatie zit. Ik ben werzaam als zelfstandige onderneemster. Mijn karakter kenmerkt zich door vechtlust voor mensen die me nauw aan het hart liggen.

2. Wanneer ben je voor het eerst in aanraking gekomen met Dineke?

Ik heb Dineke voor het eerst gesproken in april 2018.

3. Wat waren jouw brandende vragen?

Mijn vragen aan Dineke waren waarom er geen oprechte en open communicatie mogelijk is tussen mij en mijn partner. Mijn tweede vraag was hoe ik dit het beste kon aanpakken om de relatie in goede banen te leiden.

4. Op welke manier heeft Dineke je bijgestaan? 

Dineke heeft eerst de tarotkaarten opengelegd. Nadien heeft ze een astrologisch profiel van mij en mijn partner toegelicht. Hieruit zijn heel wat bruikbare tips naar voren gekomen. Door de rust die ze uitstraalt kan ze een luisterend oor bieden wat voor mij niet onbelangrijk is.

5. Wat waren de tips die Dineke je heeft meegegeven tijdens het consult?

Dineke heeft me laten inzien dat ik ook mijn struikelblokken heb. Ik moet rustiger en duidelijker leren overkomen op mijn partner. Ik mag niet te fel reageren op wat hij doet. Ze gaf me aan dat mijn partner niet alles mag opkroppen (zoals hij dat wel doet) tot de bom barst.

Ik moet leren dat hij eerst mag afkoelen zodat hij de tijd krijgt om tot inzichten te komen. Ik mag mijn grenzen aangeven als hij zich onvolwassen gedraagt. Ik mag autonoom zijn en hier mezelf voorop plaatsen.

6. Zijn de voorspellingen van Dineke uitgekomen?

Door onze horoscopen te ontcijferen en doordat ik hem op zijn eiland heb laten zitten heeft hij me zelf gecontacteerd zoals Dineke voorspeld had. Onze astrologische profielen hebben mij kennis en inzichten gegeven in onze karakters waardoor hij (zoals Dineke aangegeven heeft) minder bruggen zal opblazen.

7. Waren de tips voor jou doeltreffend? Kan je een aantal van deze tips benoemen?

Door minder fel te reageren ziet mijn partner dat ik hem beter aanpak. Hierdoor kan hij zelf tot rust komen en nadenken. Dineke gaf me aan dat ik de eerste stap mocht zetten. Zo kan de rust wederkeren voor ons beiden.

8. Zijn er nog andere voorspellingen van Dineke uitgekomen?

Door de berekening van mijn astrologisch profiel ben ik me bewust geworden van mijn gezondheid.
Het loopt momenteel niet helemaal lekker. Dineke voorspelde me dat ik meerdere artsen moest raadplegen en ook dit is een feit. 

9. Wat is jouw advies naar anderen toe die Dineke graag willen consulteren?

Dineke is een aanrader! Ze stelt zich neutraal op en is onpartijdig. Ze is vastberaden en ze brengt duidelijkheid. De tips die ze je geeft kan je direct toepassen. Ze vindt de juiste woorden waardoor je kan doorzetten. Ze draait niet rond de pot en spreekt duidelijke taal.

10. Zou je naar de toekomst terug beroep doen op Dineke?

Ik zal zeker nog beroep doen op Dineke. Haar adviezen zullen me zeker en vast terug tot inzichten brengen.

11. Hoe stel je het nu?

Momenteel herhaalt het verleden zich. Ik zal geduld moeten uitoefenen (wat één van mijn werkpunten is).
Het is nog niet afgelopen en ik weet dat er beterschap in het verschiet ligt.

Dank je wel voor jouw oprechte medewerking.


Je kan Dineke bereiken via boxnummer 05.

Voor Dineke haar beschikbaarheden kan je terecht op haar peroonlijke agenda.

Een belafspraak inplannen kan makkelijk en snel via onze belverzoek pagina.

WIl je graag de ervaringen lezen van anderen? Dit kan via haar gastenboek.

Warme groeten,

Team Art of Mediums

De wet van de aantrekkingskracht: hoe intentie onz...
Mijn partner heeft borderline: Leven met een borde...