Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Medium Fabio

Aanbevolen 

Spirituele wijsheden en gezegden

spirituele wijsheden en gezegden

Ben je op zoek naar spirituele wijsheden en gezegden? Wil je je ook laten inspireren door de kracht van affirmaties? Dan zijn deze spirituele citaten iets voor jou!

Ik heb een selectie gemaakt van mijn top 3 Quotes die je naar hartenlust kan raadplegen op deze pagina.

We hebben allemaal weleens behoefte aan een bemoedigend woordje of steunbetuiging. Spirituele citaten en gezegden zijn daar de geknipte oplossing voor. Ze geven ons kracht en wijsheid doorheen ons leven.

Citaten en hun doel

Citaten laten ons nadenken en Filosoferen over het leven. Wat willen we en waar willen we naartoe. Ze horen er nu eenmaal bij. Waar je ook kijkt, je komt ze overal tegen. Facebook, Instagram of een WhatssApp status update, het loopt er vol van. Waarom? Ze bieden ons een houvast als we het even moeilijk hebben.

De spirituele citaten en gezegden van Art of Mediums zijn volledig uit eigen hand geschreven. Ik laat me dagelijks inspireren door de wereld om me heen en hoe ik als persoon naar die wereld kijk.

Elk gevoel, emotie en levensvisie vertaal ik in een Quote. Ik wil ze toegankelijk maken voor iedereen die op deze manier een duwtje nodig heeft in de juiste richting.

Laat je meevaren in de wereld van spiritualiteit en wijsheid!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze spirituele citaten direct in je mailbox.

Word lid van onze Facebook community en Facebook groep waar je een dagelijkse boost krijgt aan inspirerende affirmaties.

Op het einde van deze pagina kan je een reactie achterlaten en je mening delen. Ook vind je er een lijst terug met interessante artikelen. 


Citaat over de liefde

citaat perfecte liefdeDe perfecte relatie of liefde bestaat niet (hoe graag we dat ook willen). Het zou allemaal te gemakkelijk zijn moesten we de ideale perfectie beleven.

Ik denk dat perfectie ons leven saai en eentonig maakt. Ik begrijp wel dat iedereen dat gevoel wilt ervaren maar ik kan je wel verzekeren dat het nooit goed genoeg zal zijn.

We willen steeds meer en daar worden we uiteindelijk ook niet gelukkig van. Een persoonlijke insteek dat me geïnspireerd heeft deze Quote te schrijven. 

Je kan perfect gelukkig zijn zonder een perfectionistische relatie. Het hoeft niet 'altijd' fenomenaal te zijn. Als je de imperfectie van liefde & relaties kan accepteren als een totaal geheel, dan zal je ondervinden dat je huidige relatie of nieuwe relaties veel aangenamer en vruchtbaarder zal zijn. 


Citaat over controle handhaven

citaat controle loslatenControle handhaven is altijd al een grote inspiratie geweest. Controledwang of controlegedrag maakt veel stuk en werkt averechts als we iets willen bereiken.

Dit is geen fabeltje maar de realiteit. Dagelijks zie ik om me heen hoe mensen verteertd worden door controledwang.

Vroeger was ik geen haar beter en door mijn eigen ervaring heb ik ondervonden dat controle een ziekmakend beestje is.

Alhoewel ik nu zelf (minimaal) een controlefreak ben besef ik ook dat een 'gezonde' dosis controle goed voor je is (met de nadruk op gezond).

 

Wees jezelf

citaat exclusiefDeze citaat blijft me al jaren bij. In een wereld waarin we leven heerst er veel jaloezie. Jaloezie dat zich uit in afgunst en geroddel. Ik kom het dagelijks tegen in mijn job als medium en kaartlegger.

Ook naast mijn job zie ik vaak die jaloerse en afgunstige houdingen terug. 

Iedereen is exclusief op zijn/haar manier waarom zou je moeten concurreren met iemand? Laat dit niet je eigen ontevredenheid zien?

Ik ben van mening dat je je niet moet meten met anderen. Je zal nooit een kopie kunnen zijn van iemand anders, probeer het ook niet want dit werkt tegen jou. Wees jezelf, blijf jezelf en kneed jezelf tot wie je wilt zijn. 

Veel succes met affirmeren!

Medium Fabio


Interessante blogberichten:

Hoe kan je je zelfkennis ontwikkelen? De basis voo...
De controle loslaten in 8 simpele stappen: vaarwel...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.