Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Medium Fabio

Aanbevolen 

Tweelingzielen: de communicatie van ziel tot ziel

tweelingzielen communicatie van ziel tot ziel

Tweelingzielen spreken een ziel-tot-ziel communicatie tegenover elkaar uit. Met andere woorden, het is een spiritueel fenomeen op zielenniveau, afhankelijk van de gevoeligheid van de tweelinghelften. De basis van deze zielencommunicatie zit van nature in beide tweelingzielen, zelfs als een van de tweelinghelften zich hiertegen verzet. Sommige tweelingzielen zijn gevoeliger dan anderen en slagen er beter in om op zielsniveau te communiceren.


Het diepe begrip tussen tweelingzielen

Het diepe begrip tussen tweelingzielen reikt verder dan woorden, dan wat zichtbaar en begrijpelijk is voor anderen. De communicatie tussen tweelingzielen is globaal en breder en spiritueler. Voor sommige uit dit zich in de vorm van telepathie; waar de blik meer zegt dan de lichaamstaal.

Het kan zijn dat de ene persoon een zin begint, en dat de andere tweelingziel de zin afmaakt, alsof ze samen met één stem communiceren. Ze hebben toegang tot elkaars diepe en intieme gedachten. Je kunt dit vergelijken met een ‘open boek’ die je hardop voorleest. Tweelingzielen begrijpen elkaar beter, iets wat voor de omgeving altijd onbegrijpbaar zal blijven. 

Over het algemeen openbaren mensen zich niet zomaar aan iedereen. We stellen grenzen en laten alleen een ‘zichtbaar’ deel zien, datgene wat we willen dat anderen van ons zien. In de relatie tussen tweelingzielen is het alsof deze barrière door de andere tweelinghelft wordt doorprikt. De tweelinghelft kan het zichtbare zien en ook wat zich achter deze illusoire barrière bevindt, het ondergedompelde deel zeg maar.

 

De pure ‘naaktheid’

Tweelingzielen zijn ‘naakt’ voor elkaar. Deze blootstelling reikt verder dan het puur menselijk aspect, omdat de ander ook toegang heeft tot de ziel. En zelfs als dit aspect uiteindelijk natuurlijk wordt, zie je vaak een probleem dat hiermee samenhangt: het lezen van een ‘dubbele taal’. Je tweelingziel vertelt je iets, maar laat in zijn of haar gedrag iets helemaal anders zien. Het is een contradictorische spiegel die vaak bestaat uit angst en onzekerheid, het is op dat moment het menselijke deel (ego) die je waarneemt.

Maar behalve deze illusoire manifestaties en beslissingen, voel en neem je een tegenovergesteld gevoel waar, dat is dan de uitdrukking van zijn of haar ziel, en niet langer zijn of haar fysieke, emotionele of mentale deel.

Als je geconfronteerd wordt met deze ‘dubbele taal’, dan verlies je vaak je oriëntatie, wat begrijpelijk is. Maar het geeft je ook een hoop inzichten in je tweelingziel. Ja, het is verontrustend en men kan een kloof voelen afhankelijk van de situatie tussen de ‘zichtbare realiteit’ die wordt waargenomen door zijn of haar menselijke facet.

Besef dat dit fenomeen bij tweelingzielen vaak voorkomt: het switchen tussen ‘ratio’ en gevoelens.


Een subtiele communicatievorm

Om verder te kunnen gaan is het, afhankelijk van de gevoeligheid van je tweelingziel, mogelijk om subtiele vibraties op te vangen en te communiceren met de ziel van je tweelinghelft. Dit kun je op verschillende manieren ervaren:

  • De ontmoeting met je tweelingziel heeft op een natuurlijke manier plaatsgevonden.
  • De ontmoeting met je tweelinghelft was een onopzettelijke daad.
  • Je bent hem of haar tegengekomen in een droom.
  • Bij bewustzijn voel je een sterke energetische aantrekkingskracht.
  • Je voelt dat de energie van je tweelinghelft bij jou aanwezig is.
  • Er manifesteert zich een gevoel van vertrouwen en geruststelling.

Sommige mensen slagen erin om de ziel-naar-ziel communicatie subtiel en vrijwillig uit te lokken door zichzelf in een meditatieve toestand te brengen. Er zijn heel wat mensen die in hun opzet slagen om op deze manier met hun tweelinghelft te communiceren. Dit zijn de mensen die het volste vertrouwen hebben in hun intuïtie, en gebruiken hun gevoelens om hun tweelingziel energetisch te benaderen.

 

De fysieke aanraking

De fysieke aanraking tussen tweelingzielen is spiritueel, zelfs als het door je tweelinghelft niet wordt ervaren en gevoeld. Tweelingzielen voelen de behoefte om elkaar aan te raken en om een fysieke verbinding aan te gaan. Zelfs wanneer het verlangen zich ‘natuurlijk’ manifesteert, hoeft deze behoefte niet altijd seksueel te zijn.

Die fysieke aanraking werkt als een samensmelting van zowel lichaam en ziel. Het is een gevoel van volledigheid en authenticiteit. Dat gevoel wordt versterkt tijdens de seksuele daad, die verder reikt dan fusie, maar om reünie draait.

Wanneer je in een moment van diepe ontspanning verkeert, kun je de connectie tussen jou en je tweelinghelft als een ‘film’ waarnemen. Je kan dit vergelijken met een ‘wakkere droom' die heel aanwezig en echt lijkt. Dit is de subtiele trilling die tweelingzielen aanzet om te communiceren met elkaar.


 Interessante artikelen

tweelingzielen waarzegdoek

 

De 2 Maansknopen uit de astrologie: Drakenkop en D...
Energetisch reinigen van je huis: maak komaf met n...

GERELATEERDE BERICHTEN

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.