Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Medium Fabio

Aanbevolen 

Tweelingzielen: de voorbereiding op de ontmoeting

tweelingziel ontmoeten

Voor we ons met onze tweelingziel kunnen herenigen, moeten we een behoorlijke hoge graad van heelheid en volledigheid in onszelf hebben bereikt. De ziel is verdeeld en heeft zich in twee afzonderlijke lichamen gevormd, elk met een eigen persoonlijkheid. Twee geesten die tot op zekere hoogte denken als een maar die op andere punten een sterke, van elkaar onafhankelijke gedachtewereld kunnen hebben.

Tweelingzielen ontmoeten elkaar als twee duidelijk herkenbare individuen, die al ferme vooruitgang hebben geboekt in het opbouwen van een zinvol leven. We moeten onszelf genoeg vinden, in staat zijn om alleen te leven zonder gevoelens van eenzaamheid of ontoereikendheid. Dan zijn we pas rijp voor de ‘sprong’ die op de tweelinghereniging volgt, in staat op eigen benen te staan en elkaar te ondersteunen zonder op elkaar te leunen.

Tweelingzielen moeten op het punt terechtkomen waar ze tevreden zijn met het leven en toch doorgaan met zichzelf te ontwikkelen. We moeten leren om van onszelf te houden zoals we zijn, maar daarbij wel voortdurend streven naar zelfverbetering. Onze krachten werden op de proef gesteld en volgen de route die door de ziel is uitgestippeld.

We vinden elkaar niet door de horizon af te speuren, maar door de zoektocht naar binnen te richten en datgene te doen wat nodig is voor onze zelfontwikkeling. Wat kunnen we doen om zulke mensen te worden, ben je klaar om je tweelinghelft te ontmoeten?


  1. Vreugdevolle emoties: vreugde is onze ware natuur, die altijd aanwezig is onder een pantser van zelfbescherming. Als we proberen ons ware zelf te bereiken zullen we inzien dat we volledige wezens zijn, in staat van voldoening in ons leven te vinden met of zonder de hulp van iemand anders.


  2. Materialisme: we kunnen de ‘leerschool van het materialisme’ accepteren zoals ze is, zonder een gevoel over te houden dat we nooit gelukkig kunnen zijn voordat we een grotere auto of mooiere kleren hebben. We kunnen leren onze materialistische gerichtheid wat meer los te laten door te beseffen dat elk nieuw bezit maar voor even voldoening schenkt, terwijl iedere verworvenheid in kennis en bewustzijn blijvende winst oplevert.


  3. Volledige acceptatie: om onze ontwikkeling te voltooien en rijp te worden voor de ontmoeting met onze tweelingziel is het nodig om van de ander te houden zoals hij of zij is. Dit kan je leren door je geest te trainen, geduldig en tolerant te zijn, in slechte tijden de gevoelens van boosheid, angst, gekwetstheid en teleurstelling toe te laten en te verdragen. Zonder daarbij de je bezinning, zelfbeheersing of je gevoel voor logica te verliezen. Door je geest de disciplineren maak je de weg vrij naar het hart.


  4. Inlevingsvermogen: door je te identificeren met de ander, die ander te ‘worden’ totdat je begrijpt en voelt wat die ander doormaakt trek je de wereld van inlevingsvermogen open.


  5. Geestelijke groei: je kan de volgende praktische stappen zetten om je persoonlijkheid door de omgang met anderen naar een hoger niveau te tillen. De persoonlijkheid volgt de geest. Dit houdt in dat we door onze geest te trainen steeds hogere stadia van persoonlijke- en spirituele ontwikkeling kunnen bereiken.


  6. Je innerlijke stem: de beste voorbereiding op de ontmoeting met je tweelingziel is het ontwikkelen van de discipline naar je binnenste te luisteren, je hart. Je tweelinghelft zal hetzelfde doen. Op die manier worden jullie allebei naar elkaar geleid.


  7. De waarheid in jezelf: eerlijkheid tegenover jezelf is fundamenteel om de ontmoeting met je tweelingziel in positieve banen te leiden. De waarheid wordt omringt door de energie die tweelingzielen om zich heen dragen, de energie die resoneert vanuit het hart.


Interessante artikelen

 

Auteur en ontwerper Fabio 

Fabio, auteur en ontwerper heeft het Tweelingzielen waarzegdoek ontworpen voor iedereen die interesse heeft om tweelingzielen door te lichten op een doeltreffende en gemakkelijke manier. Bekijk dit artikel via de webshop van soulmediums. 

tweelingzielen waarzegdoek

 

Tweelingzielen: de herkenning op zielsniveau
Valentijn: maak van deze dag geen eenzaam moment

GERELATEERDE BERICHTEN

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.