België

Nederland

Cindy

BOX 21

Ik ben Cindy, een heldervoelende kleurencoach met een sterk ontwikkelde intuïtie. 


Kleurenpsychologie

Ik ben een coach en een trainer in de kleurenpsychologie. De kleuren die je draagt vertellen namelijk veel over je uitdagingen, belemmeringen en obstakels in je leven. Ik geef je advies over allerhande levensvragen in combinantie met mijn heldervoelendheid.


Hooggevoeligheidscoach

Ik ben een hooggevoeligheidscoach die jou begeleid naar een leven waarin jij de regie neemt over jouw hooggevoeligheid. Met mijn kennis, ervaring en mijn mediamieke gave geef ik jou kant-en-klare inzichten die jou vooruit helpen om de controle over prikkels te handhaven. Op die manier leer je jouw energie op pijl te stellen en je grenzen aan te geven. 


Kaartleggen

Ter ondersteuning gebruik ik de engelenkaarten van Doreen Virtue. Een kaartlegging biedt me meer inzichten in hetgene wat er bij jou speelt en ter bevestiging van wat ik intuïtief aanvoel.


Kleurencoaching

Aan de hand van jouw geboortedatum bereken ik je jaarkleur en vertel je graag welke doelen er voor jou uitgestippeld zijn voor het komend jaar.
De kleurkaarten gebruik ik om probleemoplossend te werken. Het kan soms confronterend zijn, maar je krijgt te horen wat nodig is. Eerlijkheid is een belangrijk uitgangspunt en zal jou daarom niet naar de mond praten. 


Hartegroet, 

Cindy