logo Art of Mediums

online mediums, helderzienden, paragnosten, kaartleggers en coaches

Bij Art of Mediums vind je ervaren consulenten en top mediums terug die gescreend werden op hun spirituele gaven en kwaliteiten.

Ik ben Fabio, een kaartlegger en heldervoelend medium. Ik heb geen achterliggende informatie nodig.

Ik ben Stef, intuïtief kaartlegger en heldervoelend medium met ruim 15 jaar ervaring. Ik ben rechtdoorzee en verstrek jou het advies die nodig is om een bepaalde richting in te wandelen.

Ik ben Roos, paranormaal begaafd vanaf mijn jonge jaren. Doorheen de jaren help en ondersteun ik anderen met mijn spirituele gaven.

Ik ben Dineke, vanaf mijn jeugdjaren had ik al voorspellende dromen en “wist” ik gewoon dingen die buiten mijn vijf zintuigen heen plaatsvonden.

Ik ben Ronald, ik ben een heldervoelend en helderwetend medium en trancehehealing therapeut.

Mijn naam is Liva en mijn gave dateert al vanuit mijn kinderjaren. Ik kreeg toen al voorspellende dromen die naderhand werkelijkheid werden.

Ik ben Luna, ik ben een heldervoelend, helderwetend medium en kaartlegster.

Ik ben Dirk en ruim 20 jaar ervaren in het geven van healingen en consulten. Ik gebruik allerlei tools om jouw vragen optimaal en eerlijk te beantwoorden.

Ik ben Gwendoline en reeds 17 jaar ervaren in het spirituele. Ik geef jou eerlijke antwoorden adhv mijn kaarten en gidsen. Ik ben rechtuit en help jou op deze manier om inzichten te

...