Fabio

Psycho- en relatietherapeut

Fabio

Fabio

Pin It

BOX 01

Jarenlang was ik een vaste waarde op de spirituele bellijn van Art of Mediums. Sedert december 2020 ben ik definitief gestopt met het aanbieden van spirituele consulten en focus ik me op mijn psychologische achtergrond als psycho- en relatietherapeut.


Wie ben ik?

De meeste mensen zullen mij misschien (her)kennen van TikTok, waar ik wekelijks diverse video’s deel over psychologische topics, anderen zullen geen idee hebben wie ik ben (geen probleem). Sta me toe om mezelf kort voor te stellen. Ik ben Fabio, een gediplomeerd psycho- en relatietherapeut, gespecialiseerd in gedragstherapie, persoonlijkheidspsychologie en partnerrelaties.

Ik ben werkzaam als fulltime content creator voor B-zen magazine en op TikTok, waar ik wekelijks video’s deel over relatieproblemen, narcisme, algemene psychologie en meer. Een tijdje geleden had ik twee virale video’s, waardoor de vraag naar individuele online begeleiding in stijgende lijn is. Hierdoor bied ik mijn psychologische diensten aan op de bellijn van Art of Mediums.


Waarvoor kan je bij mij terecht?

Je kan bij mij terecht voor individuele begeleiding, relatietherapie, psychologische begeleiding bij borderline, narcisme, verslavingen, agressie, seksuele problemen, enzovoort… Ik sta gekend om mijn to the point en directe aanpak, waardoor een confrontatie niet altijd leuk is, maar wel noodzakelijk als je verandering in je leven wil doorvoeren.

Graag hou ik vast aan mijn waarde van eerlijkheid en zal ik je nooit vertellen wat je wil horen. Indien je dit zoekt, dan ben ik wellicht niet de aangewezen persoon voor jou. Immers heb je niets aan een verbloemde waarheid.


Tweelingzielen begeleiding

Er zijn diverse publicaties over het thema tweelingzielen van mijn hand gepubliceerd. Zo mocht ik twee boeken over tweelingzielen schrijven (Liefde op Zielsniveau – De 7 doorslaggevende fases van het tweelingzielenproces) is er eentje van en een orakelspel ontwerpen.

Ik bezit een gezonde, niet-zweverige en realistische kijk op het thema tweelingzielen. Je kan bij mij terecht voor online begeleiding rond het tweelingzielenproces. Ik oordeel niet of twee mensen tweelingzielen zijn. Het is belangrijk wat jij gelooft en waar jij voeling mee hebt. Mijn mening of twee mensen wel of geen tweelingzielen zijn doet er tijdens een consult niet toe. Ik bied begeleiding en inzichten.

Bijkomende info betreft tweelingzielen: als je wil begeleid worden in je tweelingzielenproces dan vraagt dit van jou een open houding om inzichten te ontvangen en om ze vanuit een ander perspectief te bekijken. Angst, onzekerheid, boosheid en onbegrip werken averechts als je dit proces wil begrijpen. Concreet betekent dit dat je bepaalde vastgeroeste en eigen overtuigingen moet kunnen loslaten.


Belangrijk 

Gelieve in de mate van het mogelijke gebruik te maken van het creditsysteem. Dit om te voorkomen dat oproepen via het Belgische 0907-nummer na 10 min worden onderbroken. Is de afspraak vastgelegd, dan is het aangewezen om een indicatie te geven van de gewenste tijdsduur van het consult.

Graag stip ik het volgende aan: gelieve enkel op mijn diensten beroep te doen om de juiste reden. Vragen omtrent kaartleggingen, toekomstvoorspellingen, etc… worden niet behandeld. Wel beschik ik over een sterk en goed ontwikkelde intuïtie, die hand-in-hand gaat met mijn psychologische antwoorden en inzichten.


Liever direct contact met Fabio?

Liever een terugbel consult, gelieve dan te mailen naar  met als onderwerp: terugbel consult Fabio. Fabio zal je een aantal data's voorstellen. Nadat de afspraak per e-mail is bevestigd en de betaling voldaan, word je door Fabio op jullie afgesproken datum en tijdstip opgebeld.

Fabio hanteert de volgende tarieven:

  • 30 min - €45
  • 60 min - €90

Opleidingen

  • Verpleegkunde 
  • Bachelor toegepaste psychologie
  • Integratieve psychotherapie
  • Relatietherapie (IBCT - Integrative Behavioral Couple Therapy), gebaseerd op de cognitieve gedragstherapie

 


Ik werk enkel op afspraak. Klik hier om een afspraak met me in te plannen.

Je kan me volgen via YouTube en TikTok en je kan gratis en onbeperkt alle nieuwsartikelen lezen op de website van B-zen magazine

 

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.