Bloom

New, fresh,…: Bloom

Voel jij ook de power die dit woord, deze benaming uitstraalt? Kracht, groei, open-bloeien... Het vertrouwde Para-Astro maakt met deze herpositionering na 31 (!) jaar plaats voor een eigentijds tijdschrift dat geen enkel taboe uit de weg gaat. Waarom dit nieuw en aangepast concept? Heel eenvoudig: alles in het leven is vergankelijk en we vonden dat het moment aangebroken was om op een nieuw elan verder te gaan. De tijden en de tijdsgeest veranderen en daar moeten wij en u op inpikken. Terug naar de essenti.

Bloom magazine

De geboorte van Bloom is nakend. Dit magazine mikt hoog. Het wil mindsets veranderen en daarbij gaat het geen enkel taboe uit de weg. Bewustzijnsverruimende content, gebracht door inspirators, bekende Vlamingen én Nederlanders, aangevuld met tools, handvaten, die de lezer in zijn leven zélf kan integreren. Bloom trekt daarbij alle registers open en komt tegemoet aan de leesnood van een breder publiek, lezers met een grote honger naar échte en inspirerende verhalen. Maar natuurlijk verloochenen we onze roots niet. Zo vindt u in de eerste Bloom-editie traditiegewijs onze gerenommeerde jaarhoroscopen voor 2019 terug. Voor elk wat wils dus.

Bloom kan je maandelijks terugvinden bij jouw favoriete dagbladhandelaar. 

Bloom & Art of Mediums

Art of Mediums en Bloom slaan de handen in elkaar zodat eenieder zijn/haar bewustzijn kan vergroten en ontwikkelen. Zo zal Art of Mediums zich niet alleen profileren als een spiritueel portaal maar zetten wij onze deuren open voor: coaches, therapeuten, hulpverleners en psychosociale begeleiders. Lifestyle moet toegankelijk zijn voor iedereen. En dat is waar Art of Mediums en Bloom voor staan.

Naast ons aanbod aan spirituele medewerkers kan je bij ons terecht voor een goed en puur gesprek, deskundig advies, relatieadvies, mental coaching, online coaching, psychotherapie en uiteraard ons ruim aanbod aan spirituele en lifestyle artikelen. 

Laten we samen het verschil maken op een optimistische & doeltreffende manier!

Tot snel!

Team Bloom & Art of Mediums