Het hedendaagse Lenormand orakel handboek

Het hedendaagse Lenormand orakel handboek

Het hedendaagse Lenormand orakel handboek

Pin It

 

Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek is er eentje uit de duizend. Het opzet van Fabio Vinago bestaat erin om jou een vliegende start te geven bij het leren werken met de Lenormandkaarten én om je op een andere manier naar de kaarten te laten kijken. De 36 kaarten zijn onderverdeeld in tien levensthema’s. Per kaart tref je de medaillon, sleutelwoorden, een algemene betekenis, persoonlijkheids- en gezondheidskenmerken, relationele thema’s, werkgerelateerde items, financiële kwesties, evenals een advies. Uniek aan dit boek is de zogenaamde soulmatemethode’ Via dit legpatroon achterhaal je of twee mensen al dan niet verbonden zijn op zielenniveau. Daarnaast is er een volledig hoofdstuk dat gewijd is aan de betekenis van de gewone speelkaarten en aan de duiding van de kaartkleuren (de harten, klaveren, ruiten en schoppen). Het boek besteedt verder uitgebreid aandacht aan de interpretatie van de zogenaamde ‘omgekeerde’ kaarten.

Auteur Fabio Vinago

Fabio’s veelzijdige en diepgaande manier van interpreteren is uniek. Zijn jarenlange ervaring met de Lenormandkaarten stelde hem in staat om dit compleet handboek te schrijven. Op die manier is het toegankelijk voor zowel de beginnende als de gevorderde kaartlegger. ‘Instant antwoord op al je levensvragen’ schetst voor eenieder in een mum van tijd een ondubbelzinnig beeld. Het boek is de perfecte leidraad opdat ook jij het werken met de Lenormandkaarten zou leren beheersen. Dit boek is het resultaat van jarenlange ervaring, waaruit een drukke praktijk is gegroeid.

Respect voor de Lenormandkaarten

Na de publicatie van mijn eerste boek De Complete Gypsy Waarzegset bij uitgeverij Bloom kreeg ik 'zin' om ook het Lenormandspel de glorie te schenken die het verdient. Naarmate je je een weg baant door dit boek wordt het jou al snel duidelijk dat er extra aandacht uitgaat naar de medaillons op de kaarten, met name de harten, klaveren, ruiten en schoppen. Hiermee staat of valt je gehele kaartanalyse volgens mij. Dit boek is daarom net een perfecte aanvulling voor de beginnende als gevorderde kaartlegger. Ook kan je terugvallen op heel wat pratijkvoorbeelden, diverse legpatronen én kaartencombinaties. Dit geheel begeleidt jou op je reis naar binnen.

Auteur: Fabio Vinago
Aantal pagina's: 176
ISBN: 9789072189189
Afmetingen: 21,5 x 14 x 1,4 cm
Bindwijze: Paperback
Productcode: BELALEFA
Extra: Bij aankoop krijg je toegang tot de digitale Lenormand-leeromgeving met extra tips en tricks

 


Het Lenormand waarzegdoek

Bijhorend kan je het Lenormand waarzegdoek gebruiken bij dit boek. Dit waarzegdoek is werkelijk een musthave als het op het werken met de Lenormandkaarten aankomt. Dit systeem maakt het kaartleggen met de Lenormandkaarten voor eenieder toegankelijk. 

Met dit waarzegdoek besteed ik uitgebreid aandacht aan de positie van de kaarten. Deze posities worden op het doek geduid en voorzien van een betekenis. Deze ogenschijnlijk logische techniek wijst je de weg doorheen de wereld van het kaartleggen. Basiskennis van de Lenormandkaarten is wel een vereiste.

Het voordeel van het werken met dit Lenormand Waarzegdoek is dat elke kaart je meerdere antwoorden kan verschaffen (en dus niet louter de basisbetekenissen van de kaart in kwestie). Het is een ‘andere’ manier van kijken en interpreteren, die vervolgens een geheel nieuwe en hedendaagse dimensie geeft aan de voorspelkunst van de Lenormand. Deze manier van kaartleggen is uiterst doeltreffend, zowel voor de beginnende als de gevorderde kaartlegger.

Dit Waarzegdoek is gemaakt uit dekostof, een flexibele, makkelijk op te bergen textiel. Inclusief handleiding.

Je kan het Lenormand waarzegdoek bestellen via de webshop van Soulmediums

 

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.