Tweelingzielen

Tweelingzielen

Een tweelingziel betekent letterlijk “één ziel gesplitst in twee fysieke lichamen”. Het voelt aan alsof je deze persoon al heel je leven kent en alsof je al heel je leven op hem of haar gewacht hebt. Het voelt als een thuiskomen en je voelt deze persoon in merg en been aan.

Vaak gaat dit gepaard met lichamelijke, psychische en energetische ongemakken die ervoor zorgen dat je uit balans geraakt.

Volgende vragen die hier aan bod kunnen komen zijn: Is dit mijn tweelingziel? Kan ik hem/haar loslaten? Bestaat er een relationele toekomst voor ons? Hoe spring ik hier mee om? Etc…

De ontmoeting

Je zou hem of haar kunnen ontmoeten, je “andere helft”, je zielenmaatje, je ultieme spiegel. Je kunt het alleen weten via het hart. Het hart is extatisch, zoals ware liefde. Tweelingziel-liefde is de hoogst mogelijke vorm van liefde en reikt je alle tools aan om je persoonlijk te ontwikkelen. Het is een liefde die tegelijk ontwrichtend en allesomvattend is.

Tweelingziel-liefde is niet iets wat je met je normale intelligentie kunt bevatten, het reikt ver boven alle vormen van de “normale” liefde uit en overkomt je. Het wordt bekrachtigd en bestuurd door het universum, je kunt er niet voor kiezen, je zult ermee moeten dealen. Verzet je er dan ook niet tegen, hoe aanlokkelijk dat soms ook lijkt. Het enige wat belangrijk is om te onthouden, is dat je mag accepteren dat tweelingziel-harten de instrumenten van liefde zijn, en dat alléén het ego je kan laten geloven dat jullie afgescheiden zijn. Het brein is het gereedschap van het ego.

Ook voor je omgeving ben je raadselachtig, de mensen om je heen kunnen niet begrijpen waarom je “ineens zo veranderd bent”. Maar een zielsliefde zo groot als deze valt niet met de gebrekkigheid van onze aardse woordenschat te omschrijven en is soms ongelooflijk moeilijk te dragen. Het grijpt diep in en kent zijn weerga niet.

Transformatieproces

Gedurende je reis richting je tweelingziel/zielsverwant kun je wel eens ´verdwalen´ in onzekerheid. Toch word je door het universum en je hogere-zelf steeds maar aan jullie verbinding herinnerd, om je duidelijk te maken dat je gevoel klopt, dat je niet gek bent.

Onze consulenten

Ook bij Art of Mediums kan je terecht met vragen die betrekking hebben over tweelingzielen en de ondersteuning die jij hierbij nodig hebt.

Op onze blog pagina kan je een volledig en uitgebreid artikel terugvinden over het onderwerp tweelingzielen, tweelingzielen deel 2 en tweelingzielen deel 3.

Deze blogs zijn geschreven door Medium Fabio.