Tweelingzielen waarzegdoek

Tweelingzielen waarzegdoek

Tweelingzielen waarzegdoek

Pin It

Het Tweelingzielen waarzegdoek is een musthave als het op tweelingzielen aankomt. De makkelijke en doeltreffende methode die op dit waarzegdoek worden afgebeeld stellen jou in staat om tweelingzielen-relaties door te lichten. Ontwerper en tweelingzielen coach Fabio heeft dit doek bedacht en ontworpen voor eenieder die interesse heeft het tweelingzielenproces. Naast het Lenormand waarzegdoek is Fabio alvast geen nieuwkomer wat betreft het thema tweelingzielen. Met deze unieke en doeltreffende tool wil hij de poort openen die voor iedereen toegankelijk is, en dit bewijst hij wederom met het Tweelingzielen waarzegdoek.

Deze klaarblijkelijke en logische techniek wijst je niet alleen de weg naar de meest gestelde tweelingziel-vraagstukken, het biedt je antwoorden en inzichten hoe ‘de andere helft’ in dit proces staat.

Auteur

Met het tweelingzielen waarzegdoek pakt Fabio (auteur en schrijver van ‘De Complete Gypsy Waarzegset‘ en het ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel handboek‘ uit met een bijzondere wijze om soulmate-relaties onder de loep te nemen. Dit doet hij niet alleen vanuit zijn ervaring met dit thema maar met een techniek die je elders niet treft.

Het voordeel van het werken met het Tweelingzielen waarzegdoek is dat je zowel de dame als de heer in één legpatroon kan duiden. Vervolgens kan je zien wat het obstakel, de verbinding en de uitkomst biedt voor beide partners.

Het Tweelingzielen waarzegdoek is het resultaat van meer dan 10 jaar ervaring. Fabio hanteert deze methode dagelijks wat zich uit in een drukke praktijk. Het geeft een geheel nieuwe dimensie aan het tweelingzielenproces. Een basiskennis van de Lenormand- en Gypsykaarten is gewenst.

Soulmediums

Het Tweelingzielen waarzegdoek is EXCLUSIEF verkrijgbaar bij Soulmediums. Dit design met de bijhorende handleiding en werkwijze is uniek in zijn soort. Dit waarzegdoek is gemaakt uit dekostof, een flexibele en makkelijk op te bergen textiel, inclusief handleiding.

 

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.