België

Nederland

Hans

Ik ben Hans, een lichtwerker die jou met veel kennis en wijsheid bijstaat bij al jouw vragen. Dit doe ik met mijn mediamieke gaven in combinatie met mijn orakelkaarten.


Medium

Ik ben een helder -wetend, - horend, -voelend en –ziend medium. Door deze combinatie kan ik je antwoord geven op al je persoonlijke, relationele, werkgerelateerde en zakelijke vragen.


Spirituele hovenier

Ik heb de gave om de tuinen van mensen te lezen, zowel telefonisch, via chat als per email. Tijdens zo’n consult kan ik sterke adviezen geven welke planten, bomen, struiken of huisdieren u nodig heeft om een optimale harmonie te ervaren in je leven.


Spirituele zorgbegeleider

Ik ben een sparringspartner voor mantelzorgers. Dit betekent dat ik je advies mag geven hoe je met angsten, taken of wensen kunt omgaan bij ouderen in het stadium van dementie. Ik leg contact met hun energie (op zielsniveau) waardoor ik hun levenstaak en levenslessen mag zien. Hierdoor kunnen deze mensen rust vinden.


Kaartlegger

Na afsluiting van het consult maak ik altijd gebruik van de Indiaanse medicijnkaarten. Het dier dat uit dit spel naar voor komt, zal je een belangrijke boodschap meegeven over jouw huidige levenssituatie.

Ik kom snel tot de kern van het probleem en ik bied je oplossingen en inzichten waar je echt iets aan hebt.


Spirituele groeten,

Hans