België

Nederland

Jari

BOX 14

Mijn naam is Jari, ik ben een intuïtieve kaartlegger en een heldervoelend medium. Ik mag maar liefst 14 jaar ervaring toevoegen aan mijn werk als energetisch medium. Ik schets voor jou verschillende paden met betrekking tot de toekomst en jouw levensvraag. 


Verleden, heden en toekomst

Aan het begin van het consult mag je mij jouw naam en geboortedatum geven. Verder heb ik geen achtergrondinformatie nodig om al jouw levensvragen te kunnen beantwoorden. Ik licht voor jou het verleden, het heden en de toekomst op met de daarbij horende blokkades. Waar nodig zal ik je begeleiden en adviseren opdat ook jij de onderliggende struikelblokken beter kan begrijpen. Daarnaast ondersteun ik jou om de energie omheen deze blokkades te harmoniseren in je leven. 


Relaties, werk en financiën

Naast spirituele vraagstukken kan je bij me terecht voor relationele vraagstukken en financiële aangelegenheden. Ook hier maak ik gebruik van mijn tarotkaarten, pendel en mijn mediamieke gaven. 


Energetisch heldervoelend medium

Door mijn mediumschap ben ik gevoelig voor iedere vorm van energie, dit zowel in- als rondom mensen maar ook bij plaatsen en situaties. Zolang ik mezelf bewust ben van deze energie ben ik ze gaan leren begrijpen en toepassen in het dagelijks leven. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik heldere informatie kan waarnemen over mensen en diens situatie en levensgebeurtenissen. Omdat ik in staat ben om de energie te harmoniseren kan ik jouw energie verlichten en helen.


Negatieve entiteiten

Door mijn ervaring met Reiki, de Lightarian Rays en de Healing Arts ben ik veelvuldig in contact gekomen met lichtwezens. Hierdoor heb ik ervaring met het weghalen van negatieve entiteiten. 


Met liefde sta ik jou bij


Hartegroet,


Jari