België

Nederland

Lieselot

Pin It

BOX 18

Ik ben Lieselot, ik ben geboren met de gave om 'helder te voelen' als medium op al jouw prangende vragen. Samen gaan we op zoek naar de antwoorden die je zoekt. Je kan rekenen op een eerlijk en open consult. 

Heldervoelen 

Ik heb nooit ontkend dat ik in mijn jonge jaren anders was dan anderen. Reeds vanaf mijn kinderjaren kon ik energieën waarnemen die rondom personen aanwezig waren. Door deze spirituele manifestatie als jong meisje heb ik geleerd mijn 'andere ik' onvoorwaardelijk te aanvaarden. Ik benader deze groei als mijn missie en als mijn doel om anderen te helpen. Ook jou!

Kaartlegster

Ik ben een ervaren kaartlegster en ik laat me begeleiden door de Lenormand- en Engelenkaarten. De antwoorden die ik vanuit mijn kaarten put zijn nauw verweven met mijn intuïtief aanvoelen, zo kan ik je altijd een oprecht en een eerlijk advies meegeven. 

Ervaren coach

Zie je het licht niet meer, sta je op een kruispunt of ben je de weg eventjes kwijt? Schroom niet om mij te contacteren, samen vinden we gegarandeerd een gepaste oplossing. Ik coach je op weg naar een 'gelukkiger' leven, niet om jou als individu te veranderen, maar om jezelf in z'n geheel volwaardig te accepteren. Op die manier kom je terug in je eigen kracht te staan, je energie krijgt een stevige boost en tenslotte ben je klaar om je pad verder te bewandelen. 


Ik kijk uit naar een warmhartig en open gesprek.
 
Warme groet, 
 
Lieselot