België

Nederland

Loretta

BOX 14

Ik ben Loretta, een kaartlegster en een holistische reader-healer-coach, die energetische zuiveringen brengt. 

Medium

Boodschappen, antwoorden en adviezen (coaching) komen vanuit mijn mediumschap. Ik ben een helderhorend, -ziend, en -voelend medium.
Door mijn jaren ervaring werk ik op een diepgaand niveau en fungeer ik als zuiver kanaal met gidsen, engelen, draken en de opgestegen Meesters.


Pendelen en kaartleggen

Indien nodig gebruik in mijn kaarten of mijn pendel. Pendelen is mogelijk voor iedere ja of nee vraag en op een foto. Foto’s kan je doormailen naar:

Ik werk met het Drakenorakel, de Engelenkaarten en de Lichtwesenkaarten om de antwoorden nog meer uit te diepen.


Dieren, planten en woningen

Heb je vragen over dieren of planten of je woning woning, dan kan ik deze voor je lezen. Op die manier kan ik je antwoorden geven zodat je energetisch geheald wordt en bied ik jou een handvol tips & tricks hoe je met jouw proces kan omgaan.


Chakra healing

Ik kan jouw chakra’s lezen en je hier met raad en daad in bijstaan. Karmaknopen verwijderen, koorden doorsnijden en je terug op het juiste pad brengen behoren tot mijn expertise.


Begeleiding & coaching

Tijdens en bij afsluiting van ons gesprek krijg ik meestal nog een boodschap door die voor jou belangrijk is. Dit biedt jou nog een extra duwtje in de juiste richting. Deze boodschap kan van spirituele of psychologische aard zijn.


Hartelijke groet, 

Loretta