België

Nederland

Lotus

BOX 10

Ik ben Lotus, een geboren helderziend medium met ruim 30 jaar praktijkervaring. Ik beantwoord al jouw vragen over soulmates, liefdesrelaties, werkgerelateerde items en financiën.

Contact met overledenen

Heb je vragen over een overleden dierbare dan kan ik voor jou op diens energie channelen. Samen met mijn gidsen help op weg naar het vinden van antwoorden. Dit werkt rustgevend en motiverend.

Tarotkaarten

Graag leg ik voor jou de Tarotkaarten om je inzicht te geven op uiteenlopende thema's. Dit werkt verhelderend opdat ook jij de nodige rust kan vinden die je verdient. We kijken naar het verleden, het heden en de toekomst. Ik reik je tools aan om je toekomst in de positieve richting te sturen. 

Opheffen van negatieve energie

Heb je last van negatieve energie of energievlekken, dan help ik je op een positieve manier verder. Ik reik constructieve adviezen over kinderen, opvoeding en coach je op weg naar een leven vol vreugde. Ik stem mezelf persoonlijk af op jouw energie, hierdoor zal de negativiteit wegebben en kom je in een serene positie terecht. Mijn advies is afgestemd op jou, zonder oordeel help ik je verder. 

Wees welkom.
 
Hartegroet, 
 
Lotus