België

Nederland

Marjan

BOX 19

Ik ben Marjan, een ervaren medium, coach en therapeut. Het ligt binnen mijn bereik om jou antwoorden te geven over je verschillende levensfases. 


Doorbreken van denkpatronen

Als ervaringsdeskundige voorzie ik jou van inzichten, bewustwording en help ik jou om oude denkpatronen te doorbreken en nieuwe te creëren.
Je zal de positieve kant van jezelf (her)ontdekken, je staat terug in je eigen kracht waardoor je alles vanuit een geheel nieuw perspectief leert benaderen. 


Heldervoelend medium

Dit geheel koppel ik met een gezonde en zuivere dosis mediamieke skills waardoor ik perfect in staat ben om op jouw energie te voelen, te ruiken en waar te nemen. 
Mijn heldervoelende gave baseert zich op jarenlange levenservaring waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Respect heb ik voor mijn gave. 

Ik ben gecertificeerd als healing medium en kan je op afstand healen zodat je energetisch opnieuw rust mag ervaren. Daarnaast genoot ik een opleiding aan het Arthur Findlay College in Engeland en mag ik contact maken met overleden dierbaren. 


Kaartlegster

Ik werk met de Askasha Cronic, deze opleiding genoot ik in Amerika. Naast dit kaartendeck kan je bij me terecht voor andere orakel systemen. Ze bieden me ondersteuning en heel wat inzichten. 


Aarzel niet om mij te contacteren.

Spirituele groet, 

Marjan