Onze filosofie

Wat wij betekenen voor onze bezoekers

 

Onze filosofie

Art of Mediums is het referentiepunt voor spiritualiteit, kaartleggen, mediumschap, tarot en alles dat betrekking heeft tot het paranormale.

Als bellijn streven wij naar kwaliteit die wij boven kwantiteit plaatsen. Hoeveelheid is voor ons ‘niet’ van essentieel belang. Wel onze intense en oprechte manier van samenwerken.

Ons team bestaat stuk voor stuk uit consulenten waar wij elke dag op kunnen rekenen. Ze hebben hun spirituele gaves ruimschoots bewezen doorheen een screening of een eigen spirituele praktijk die zij al jaren uitbaten.

Voor ons en voor onze bezoekers is deze kwaliteit van cruciaal belang. Wij hechten belang aan open en transparante communicatie.

Onze reputatie

Art of Mediums is uitgegroeid tot een betrouwbaar, zuiver en eerlijk portaal. 

Doorheen de jaren is er heel wat commotie ontstaan met betrekking tot ‘Astro lijnen’. Ook dit hebben wij gekend. Voor ons is dit een extra stimulans en veerkracht om Art of Mediums te sturen naar een optimale dienstverlening.

Wij zijn streng, perfectionistisch en ‘pietje precies’. Dit maakt onze bellijn sterk en doeltreffend en ook hiermee willen wij uitpakken.  

Wat hebben wij te bieden?

Art of Mediums biedt diverse diensten aan:

Een compleet overzicht van onze dienstverlening kan je terugvinden op onze expertise pagina. Wij doen er alles aan om alles up-to-date te houden zodat je steeds kan terugkeren op nieuwe en relevante informatie.

Screening op kennis en kunde

Screenen klinkt beangstigend, wat wij volkomen begrijpen. Deze screenings zijn echter belangrijk zodat onze consulenten jou als bezoeker correct, duidelijk, ondubbelzinnig en met kennis van zaken te woord kunnen staan.

Wij zorgen ervoor dat de expertise tijdens een screening aansluit bij wat onze bezoekers verwachten en hoe wij als bellijn daarop kunnen inspelen.

Samen met ons team van oprechte en zuivere consulenten slagen wij er keer op keer in om innoverend uit de hoek te komen vanuit liefde en echtheid.

Consulenten boxen

Elke consulent van Art of Mediums heeft zijn/haar eigen consulenten box. Je vindt bij elke box een korte en uitgebreide introductietekst.

Wij adviseren onze bezoekers altijd om de profielen van de gewenste consulent even door te lezen. Zo weet jij als beller waar je aan toe bent en wat je kan/mag verwachten. Op die manier kom je in contact met de juiste consulent.

Blog pagina medium Fabio

Naar aanleiding van verschillende publicaties van medium Fabio in diverse magazines, biedt hij zijn schrijfdiensten aan Art of Mediums aan. Hij blogt over spirituele en relationele thema’s die onze bezoekers gratis kunnen lezen.

Voor een volledig overzicht van onze artikelen kan je terecht op onze blogpagina.

Spirituele groeten,

Team, Art of Mediums 

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.