kaartleggers betrouwbare mediums belgie

Art of Mediums is het referentiepunt voor spiritualiteit, kaartleggen, mediumschap, tarot en alles wat te maken heeft met het paranormale.

Als bellijn en uiteraard als beleigenaar willen wij ons onderscheiden door te streven naar kwaliteit die wij dan ook boven kwantiteit plaatsen.
Hoeveelheid is voor ons ‘niet’ van essentieel belang. Wel onze intense en oprechte manier van samenwerken.

Ons team bestaat stuk voor stuk uit consulenten waar wij elke dag opnieuw op kunnen rekenen.
Ze hebben hun spirituele gaves dan ook ruimschoots bewezen doorheen een screening of een eigen spirituele praktijk die zij al jaren uitbaatten.

Voor ons maar zeker ook voor jou als bezoeker is deze kwaliteit van cruciaal belang. Waarom?
Omdat wij steeds begaan zijn met onze bezoekers. Open en transparante communicatie is daarom van essentieel belang.

Medium Fabio & Medium Stef

Fabio en Stef hebben mekaar leren kennen zonder van mekaar vooraf te weten dat ze beiden een ontzettend grote belangstelling en passie hadden voor spiritualiteit en kaartleggen.

Fabio en Stef zijn twee gepassioneerde kaartleggers en psychic mediums die jarenlang ervaring genieten in het spiritueel gebeuren.
De ‘honger’ naar het starten van een eigen spirituele bellijn dateert bij Fabio van 10 jaar geleden.

Na ruim 15 jaar ervaring en samenwerkingen met andere bellijnen was het genoeg geweest. De steeds terugkerende en teleurstellende attitudes hoe het ‘vaak’ werkelijk achter de schermen aan toe gaat hebben Fabio en Stef geïnspireerd om het hef in eigen handen te nemen en samen Art of Mediums op te richten in januari 2017.

Ondertussen is Art of Mediums uitgegroeid tot een betrouwbaar, zuiver en eerlijk portaal. De steeds terugkerende feedback van onze bezoekers laten ons tevens zien dat we ons op het goede pad bevinden.

Doorheen de jaren is er heel wat commotie ontstaan met betrekking tot ‘Astro lijnen’. Ook dit hebben Fabio en Stef gekend en meegemaakt.
Daarom is dit een extra stimulans om Art of Mediums ‘anders’ te sturen naar een optimale dienstverlening. Dit is dan ook één van de veerkrachten geweest bij het ontstaan van Art of Mediums.

Noem hun streng, perfectionistisch, ‘pietje precies’ of naïef. Dit maakt onze bellijn sterk en doeltreffend en ook hiermee willen wij het verschil maken.
Het zijn onze bezoekers die op de eerste plaats komen te staan. Wat hebben wij hun te bieden en hoe kunnen wij hun voorzien van deze behoefte, zijn ondermeer onze doelstellingen.

Betrokkenheid

Art of Mediums biedt een diversiteit aan expertise aan die je kan terugvinden op onze expertise pagina. Wat ons uniek maakt is dat wij nauw betrokken zijn met onze bellijn, consulenten en uiteraard met jou als bezoeker. Wij doen er alles aan om alles up-to-date te houden zodat onze bezoekers steeds terugkeren op nieuwe en relevante informatie.

Onze betrokkenheid uit zich ook op de maandelijkse spirituele evenementen waar wij aan deel nemen. Hier laten wij onze standbezoekers kennismaken met wie wij zijn en wat wij te bieden hebben. Dit schept een vertrouwensband waarmee wij de ‘onbekende’ bezoeker uitgebreid kennis laten maken met Art of Mediums.

De bedoeling van onze deelname aan deze evenementen is onder andere dat we de ietwat ‘sceptische’ kijk van onze bezoekers die nog nooit in aanraking waren gekomen met een spirituele bellijn hebben kunnen overtuigen dat Art of Mediums een betrouwbaar portaal is, en dat een ‘face-to-face’ consult niet altijd nodig is.

Hiermee hebben wij bewezen dat consulten op een even zuivere en oprechte manier kunnen plaatsvinden.

Indien jij interesse zou hebben om ons te komen bezoeken op één van onze spirituele expo’s, voel je dan vrij om een kijkje te nemen op onze spirituele expo agenda.

Kaartleggen, mediums, paragnosten

Een bellijn zonder spirituele dienstverleners zou geen bellijn zijn. Wij zijn dan ook behoorlijk selectief geweest om een ruime keuze aan consulenten aan jou als bezoeker aan te bieden.

Lenormandkaarten, tarotkaarten, astrologen, healing, mediums, coaches en zelfs erkende psychotherapie? Bij Art of Mediums is dit allemaal mogelijk. Deze kennis wordt vakkundig getoetst vooraleer er tussen consulent en Art of Mediums een samenwerking zal plaatsvinden.

Screening op kennis en kunde

Screenen klinkt in eerste fase beangstigend, wat wij volkomen begrijpen. Deze screenings vinden wij echter belangrijk zodat onze consulenten jou als bezoeker correct, duidelijk, ondubbelzinnig en met kennis van zaken te woord kunnen staan. Hoe kan anders iemand zichzelf medium of kaartlegger(ster) noemen als er voorafgaand geen duidelijke screening heeft plaatsgevonden.

Deze screenings geven jou als bezoeker ook het vertrouwen dat je op een kwalitatieve manier geholpen zal worden en dat je Art of Mediums kan ervaren als een betrouwbare dienstverlening.

Elke spirituele werker heeft zijn/haar gave. Wij proberen ervoor te zorgen dat de expertise tijdens de screening aansluit bij wat jij als bezoeker verwacht en hoe wij als beleigenaar een aanvulling kunnen betekenen naar jouw wensen toe.

Misschien een beetje ‘piet praat’ vanuit de ‘oude’ stempel maar op deze manier zal het verhaal naar ons inziens op lange termijn ook blijven duren. Fabio en Stef zijn twee bijzondere en open personen die ook alles zullen ondernemen om Art of Mediums naar een steeds hoger niveau te tillen.

Samen met hun team van oprechte en zuivere consulenten slagen zij er keer op keer weer in om innoverend uit de hoek te komen vanuit liefde en echtheid.

Consulenten boxen

Elke consulent van Art of Mediums heeft zijn/haar eigen consulenten box. Je vindt bij elke box een korte en uitgebreide introductietekst. Deze teksten worden door Art of Mediums en de consulent samen opgesteld zodat de bezoeker altijd op eerlijke en waarheidsgetrouwe informatie terechtkomt.

Wij adviseren jou als bezoeker daarom ook om altijd de profielen van de gewenste consulent even door te lezen. Zo weet jij als beller waar je aan toe bent en wat je kan/mag verwachten. Op die manier kan je in contact komen met een consulent die nauw aansluit bij hetgene dat je zoekt.

Blog pagina medium Fabio

Naar aanleiding van verschillende publicaties van medium Fabio in diverse magazines, biedt hij zijn schrijfdiensten aan Art of Mediums aan. Hierin blogt hij over spirituele en psychologische thema’s die jij als bezoeker gratis kan raadplegen.

In elke blog zit een verhaal van Fabio zelf. Zijn blogs zijn niet alleen geschreven vanuit zijn kennis maar ook vanuit levenservaring. Dit geeft jou als lezer een belangrijke tool dat wat je leest niet verzonnen is maar berust is op een rugzak vol kennis en inzicht.

Deze kennis delen wij gratis aan onze bezoekers van Art of Mediums. Dit geeft dat tikkeltje extra zodat spiritualiteit voor eenieder toegankelijk is.

Voor een volledig overzicht kan je een kijkje nemen op onze blogpagina.

Spirituele groeten,

Team, Art of Mediums