België

Nederland

Patricia

BOX 19

Ik ben Patricia, een heldervoelend medium, kaartlegster en welzijnsconsulente die jou op een eerlijke manier bijstaat met al jouw vragen. 


Kaartlegster

Ik leg voor jou de Lenormandkaarten, op die manier kan ik je zuiver en oprecht advies geven wat er zich afspeelt in het heden en wat je mogelijkheden zijn voor de toekomst. Heb je vragen over situaties uit het verleden? Dan kan ik jou ook hier klaarheid en duidelijkheid in geven.

Ik beantwoord je vragen over de liefde, relaties, personen uit je omgeving, overleden dierbaren, financieel advies en vragen over vastgoed. De antwoorden die ik je mag doorgeven zullen jou een bepaalde rust geven. Ook voor een engelen kaartlegging kan je bij me terecht. 


Welzijnsconsulente

Ik ben een gediplomeerde welzijnsconsulente die je met kennis en kunde bijstaat rond alternatieve geneeskunde. 

Om je welzijn te optimaliseren en te bevorderen coach ik jou op een adviserende manier. Ik geef je tal van gezondheidstips mee en voedingsadvies. Ik help jou bij het nemen van de juiste vitamine supplementen. 

Emotionele blokkades kan ik voor jou verlichten door je wegwijs te maken bij het gebruik van bachbloesems en alternatieve geneeskunde. Ik heb heel wat opleidingstrajecten doorlopen om je deze kennis mee te geven. 

Ik ben gepassioneerd door het leven, hoogsensitief, een dierenvriend en een yoga liefhebber. 

Ik kijk er naar uit je te mogen ondersteunen en te begeleiden in jouw proces. 


Hartegroet,

Patricia