België

Nederland

Roline

BOX 22

Ik ben Roline, van kinds af aan was ik al gevoelig. Alles wat in mijn omgeving gebeurde kwam meteen bij mij binnen. Zo kon ik op jonge leeftijd mensen en situaties intuïtief aanvoelen. 


Spiritualiteit

De afgelopen jaren heb ik mijn interessegebied verruimd en heb ik me verdiept in de spirituele materie. Ik heb diverse studies gevolgd en ben ontwikkeld tot een uiterst sterk en intuïtieve persoon.


Heldervoelen

Door mijn psychologische kennis en intuïtie ben ik in staat om op jouw energie in te voelen en je de daarbij nodige adviezen en antwoorden te geven. Ik kan je helpen om je vragen helder beantwoord te krijgen. 


Zonder oordeel

Al mag ik dit even over mezelf kwijt, mijn aandacht en mijn hulp zijn zonder oordeel, oprecht en zuiver. Ik bied jou een luisterend oor zodat ook jij je gehoord en begrepen mag voelen. De oplossing ligt nooit veraf en met mijn radar kunnen we samen jouw vragen helder krijgen. Soms kan het zijn dat er pijnlijke gebeurtenissen besproken worden, je kan altijd rekenen op deskundig en eerlijk advies. Geen mooie praatjes maar wel een duidelijk verhaal. 


Tarotkaarten

Ik ben me aan het verdiepen in de Tarot zodat ik jou aan de hand van deze kaarten een advies mag meegeven. 


Hartegroet, 

Roline