België

Nederland

Ronald

BOX 06

Ronals is enkel beschikbaar op afspraak. Je kan snel en makkelijk een afspraak met Ronald inplannen via onze belverzoek en chatverzoek pagina. Ook kan je nog steeds een e-consult aanvragen met Ronald. 

Ik ben Ronald, ik ben een heldervoelend en helderwetend medium en trancehehealing therapeut.

Voor inzichten en bewustwording over bepaalde thema´s in je leven waar je op dit moment tegen aan loopt of zelfs in vastzit.
Vragen waar je mee rondloopt kunnen bij een consult worden beantwoord.


Mediumtherapeut

Ik ben gediplomeerd mediumtherapeut, trancehealing therapeut en paramedisch medium.
Het is mijn passie om mensen te begeleiden en ondersteunen op hun levenspad en ze weer in hun eigen kracht te zetten en ik doe dit met heel veel liefde en plezier.


Healingmedium

Ik voel haarfijn de onbalans en blokkades bij je aan en doordat ik een healing medium ben kan het zo zijn dat je tijdens het consult een healing mag ontvangen van mij. Uiteraard gebeurt dit alleen met jouw toestemming.
Het kan tijdens mijn consulten zijn dat er iets anders naar voren komt dan waar je mij voor hebt gebeld, dan is dat het belangrijkste voor jouw ziel om te groeien. Je zult hier wel altijd baat bij hebben en dit zal er voor zorgen dat je meer duidelijkheid krijgt en weer verder kunt op jouw pad.


Tarotkaarten

Als ondersteuning maak ik ook gebruik van de tarot, de engelenkaarten en mijn pendel.
Heb je een vraag of een thema waar je graag inzicht in wilt hebben dan kun je mij bellen.


Met warme groet,

Ronald