België

Nederland

Sonja

BOX 08

Lieve jij, ik ben Sonja een medium en kaartlegster die jou op een correcte en duidelijke manier te woord zal staan. Samen gaan we op pad naar antwoorden en inzichten over de liefde, relaties, het verleden, het heden en de toekomst. 


Reiki-master

15 jaar geleden heb ik mijn opleiding als reiki-master succesvol afgerond. Dit betekent dat ik jou healingen op afstand kan geven waardoor je energetisch direct terug in je eigen kracht zal staan. 


Lenormand-kaartlegster

De Lenormandkaarten zijn naast mijn gidsen een belangrijke tool. Aan de hand van diverse legpatronen bied ik jou antwoorden op allerlei levensvragen. We kijken naar een stukje verleden, heden en toekomst. Op die manier weet jij wat je struikelblokken zijn, waar je aan kan werken en hoe je je toekomst positief kan sturen. 


Gediplomeerde therapeut

Naast mijn opleiding tot Reiki-master heb ik me uitgebreid gespecialiseerd tot bachbloesem- en aromatherapeute. Hierin kan ik je adviseren en begeleiden om meer gemoedsrust te creëren in je leven. Recentelijk heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met een opleiding in de edelstenentherapie. 


Orakelkaarten

Als extra bevestiging maak ik gebruik van de Engelen- en kristallen orakelkaarten. De antwoorden die hieruit voortvloeien zijn energetisch verbonden aan een sterke intuïtieve instelling. Om je verder op weg te helpen maak ik naast mijn mediamieke gaven gebruik van uitgebreide coachingsvaardigheden die nuttig zijn om je leven in de positieve richting te sturen. 


Warme groeten, 

Sonja