België

Nederland

Tamara

BOX 10

Ik ben Tamara, een helderziend-, wetend- en voelend medium. Ik zeg de dingen zoals ze zijn, wat weleens confronterend kan aankomen. Bovendien sta ik gekend voor mijn 'recht voor de raap' stijl. 

Hoe het voor mij begon

Als kind was ik anders dan andere kinderen. Ik had meermaals te kampen met déjà vu's, waardoor ik nauwkeurig kon inschatten hoe iemands persoonlijkheid in elkaar zat en wanneer iemand het leven liet. Als prille dertiger ben ik me gaan verdiepen in spiritualiteit en heb ik de kunst van het mediumschap in al haar facetten kunnen verfijnen. 


Heldervoelend medium

Ik heb je volledige naam, je geboortedatum, je stem en je vraag nodig. Op deze manier kan ik je duidelijke antwoorden en inzichten geven. Desondanks ik me ervan bewust ben dat de waarheid hard kan aankomen, praat ik je niet naar de mond. Immers heb je niets aan een sprookjesverhaal. Ik zie het als mijn taak om je te begeleiden naar inzichten en oplossingen.


Kaartlegster

Ik maak handig gebruik van de lenormand- en Gypsy waarzegkaarten. Deze kaarten bieden me inzichten in de levenssituatie waarin je je bevindt. Tot slot krijg ik beelden, stemmen en gevoelens door die betrekking hebben op je gestelde vraag. 

Gediplomeerd therapeut

Naast healing- en massagetherapeute, ben ik gespecialiseerd in holistische geneeswijzen. Ik werk met de 7 chakra's, de aardester, de incarnatiester en de magenta. Dit komt erop neer dat ik je help aarden met de kleuren van de regenboog. Tot slot ben ik de uitgelezen coach/counselor die je op psychologisch vlak kan bijstaan. 


Mijn doel, is jou helpen!

Spirituele groeten, 

Tamara