België

Nederland

Tonnie

Dag lief mens, ik ben Tonnie een medium en coach. Ik begeleid jou graag op je levenspad door je bij te staan en al je vragen te beantwoorden.


Contact met overledenen

Ik mag contact leggen met je overleden dierbaren door mijn energie te verbinden met die van jou. Op die manier kan ik je
boodschappen doorgeven die voor jou belangrijk zijn. Zo kan jij een stukje rust ervaren. Ik noem het een andere manier van rouwen.


Kindercoach

Ik heb een ruime ervaring mogen uitbouwen met kinderen. Ik ben gespecialiseerd in kinderen die: hoogsensitief zijn, hoogbegaafde kinderen en
kinderen die slachtoffer zijn van een trauma of een getraumatiseerd verleden gehad hebben. 

Ik bied je ondersetuning aan in hun leerprocessen. Hierdoor ervaar en leer je door de ogen van het kind te kijken.


Onze levenslessen en processen

Ik sta je met daad en kracht bij om je inzicht te geven in jouw uniek levensproces. Waar sta je nu en waar ga je naartoe zijn vragen die ik je help beantwoorden. Zo kan jij optimaal groeien en leren. 

Ik neem geen beslissingen in jouw plaats, dit is iets wat je zelf moet doen. Doordat ik me verbind met je energie leer je om zelfstandig
te groeien zodat het leven voor jou liefdevol wordt. 


Zakelijke processen

Door mijn 30 jaar praktijkervaring in zakelijke en spirituele coaching, kan ik met jou je mogelijkheden en kansen zien. We kijken samen naar je ontwikkeling als mens en naar je bedrijf. Samen zullen wij deze lijnen doeltreffend uitzetten.


Energie en healing

Door me af te stemmen op jou ben ik in staat om jouw energie te lezen. Deze energie vertaal ik in belangrijke boodschappen die ik aan je zal meegeven. Tijdens ons gesprek zal ik je energetisch healen. Je komt hierdoor in balans en tot rust. 


Oprechte en warme groeten, 

Tonnie