België

Nederland

Zoya

BOX 04

Ik ben Zoya, een ervaren medium die samen met jou de diepte van je vraag induikt. Eerlijk, oprecht en zuivere antwoorden op al je prangende vragen. 


Waardevolle inzichten

Wil je weten wat jou blokkeert en wil je (her)ontdekken waar je kracht ligt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik verschaf je waardevolle inzichten vanuit mijn heldervoelende gaven. Ik reik je handvaten aan en ik ontleed wat de impact van jou is op anderen, en andersom. Ik geef je niet alleen onmiddellijk antwoorden en inzichten op veelgestelde vragen, ik ga direct tot de kern van je vraagstelling.


Liefde en relaties, persoonlijke groei

Ik ben gespecialiseerd in liefde en relatie vraagstukken, spirituele groei en transformatieprocessen. Indien je hier vragen of moeilijkheden mee ondervindt dan kan ik je een stukje begeleiden. Terwijl ik mij uitsluitend afstem op jouw persoonlijke energie, vel ik geen oordeel over jou. Ik ga uit van concrete vragen opdat ik van daaruit kan aangeven hoe bepaalde situaties verder zullen ontwikkelen. 
 
Voor jou betekent dit dat ik vanuit je huidige situatie kan invoelen en je de hand reik hoe je je toekomst positief kunt sturen. Daarnaast leg ik contact met overleden dierbaren. Ook hier kan ik je boodschappen meegeven die jou tot rust kunnen brengen. 
 
Aarzel niet om beroep te doen op mijn kennis en kunde. Vanuit onvoorwaardelijke liefde sta ik je graag bij.

Lieve groeten, 
 
Zoya