Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Art of Mediums

Aanbevolen 

De kracht van symbolen - Welk symbool heb jij gekozen?

kies je symbool fabio vinago

Heb jij in onze Facebookgroep een symbool gekozen uit het boek 'De Kracht Van Symbolen - Universele antwoorden vanuit je ziel', dan kan je hier de betekenissen terugvinden van de door jou gekozen symbool.

Week van 12 oktober 2020


Het orakel van Cleopatra

Cleopatra wordt de vervuller van wensen genoemd. Sinds mensenheugenis belichaamt zij het symbool voor voorspoed, geluk en succes. Heb je dit symbool gekozen, dan word je aangemoedigd om het allergrootste in jezelf na te streven en je talenten optimaal te benutten. Cleopatra staat voor optimisme en hoop, voor het licht aan het uiteinde van een tunnel en voor het lichtbaken waarop je je in het duister kunt richten, zodat je de juiste koers kunt aanhouden. Plannen worden verwezenlijkt. Geluk, voorspoed en een positieve wending liggen in het verschiet.

 

Het orakel van de Handafdruk

Dit symbool wordt in verband gebracht met de universele bescherming. Er wordt over jou gewaakt. Een andere betekenis die we aan de Handafdruk toekennen zijn de zogenaamde levenslessen die het universum ons toekent. Het orakel van de Handafdruk wil je duidelijk laten inzien dat alles met een reden gebeurt. Verzet je niet tegen bepaalde gebeurtenissen, in een dergelijke situatie is overgave aan het moment de beste oplossing. Handelt je vraag over de liefde, dan kan je geconfronteerd worden met een zielsverwant; verdiep je in de deze materie. Heeft deze vraag betrekking op jezelf, dan spoort dit symbool je aan om het verleden los te laten.

 

Het orakel van het Roer van Ontzag

Het Roer van Ontzag biedt ondersteuning bij onzekere individuen. Neem de gestelde vraag in beschouwing en ga voor jezelf na waar jouw onzekere gevoelens vandaan komen. Resoneren deze emoties uit je eigen tekortkomingen of zijn ze gegrond en objectief? Om de kracht van dit symbool in je voordeel te laten gelden masseer je lavendel- en rozemarijn olie in op een zwarte kaars. Vervolgens steek je de kaars aan terwijl je jezelf in een gouden schild visualiseert. Heeft je vraag betrekking op een geliefde of een vriend, neem hun energie mee tijdens deze visualisatieoefening. Wees je ervan bewust dat je dit ritueel vanuit zuiverheid uitvoert, zodat je anderen niet tegen je zin aan je bindt.

 

Koop dit boek in de Soulmediums webshop

Je kan het boek 'De Kracht Van Symbolen - Universele antwoorden vanuit je ziel' aankopen in de webshop van Soulmediums.

Innerlijke Krachtkaarten: Welk kaartje heb jij gek...
Het Tweelingzielen Orakelspel - Welke kaart heb ji...

GERELATEERDE BERICHTEN

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.