Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Medium Fabio

Aanbevolen 

Energetisch reinigen van je huis: maak komaf met negatieve energieën

je huis reinigen blog

Heb je ooit het gevoel gehad alsof negatieve energieën je volledig uitputten? Zijn sommige mensen net ‘zwarte gaten’, voor wie het niet uitmaakt wat je doet om hen te plezieren, het is nooit goed? Heb je vaak last van mensen die veel aandacht van je eisen en zich aan jou vastklampen? Voelde je je claustrofobisch in grote menigten, alsof je werd ingesloten door de opeengepakte mensenmassa? Veel van deze schadelijke invloeden kunnen je auraveld binnendringen. Je kan je ernstig uitgeput, verzwakt of aangedaan voelen, afkomstig van energieën die niet van jou zijn.

Om de schadelijke energieën in je omgeving te helen moet je jezelf en de ruimtes energetisch reinigen. Onderaan dit artikel vind je onze reinigingstools terug die negatieve energieën voor altijd verdrijven.


Een psychische spons

De wereld waarin we leven is gevuld met vibraties. Iedereen is een trillend wezen dat zich door die frequenties beweegt en energieën oppikt. In feite zijn we allemaal gevoelig voor deze subtiele energie.

Psychische sponsen (ook wel het psychische spons-syndroom genoemd) absorberen vibrerende energieën. Hun aura’s, staan open, zijn overgevoelig en kwetsbaar, zijn vatbaar voor alle energieën, zelfs de schadelijke.

Wat maakt ‘het psychische spons-syndroom’ zo moeilijk? Vaak gaat het om goedbedoelende en gevoelige mensen die gewoon niet weten hoe ze hun energieveld moeten afsluiten voor schadelijke invloeden van buitenaf. Ze voelen zich zwak, zijn lichtgelovig, verachten zichzelf, zijn onstabiel of ontvankelijk.

 

Het gebruik van energetische bewegingen

Voorkomen is beter dan genezen. Geen enkele uitspraak beschrijft zo goed wat het versterken van het menselijke energieveld inhoudt. Door je energieveld consequent te reinigen zal je je krachtiger en sterker voelen.

Tegenwoordig worden veel mensen geconfronteerd door verschillende kwalen, zoals een hoge bloedruk, uitputting, allergieën, astma, een slecht functionerend afweersysteem, enzo. Op dat moment is het probleem  echter niet alleen lichamelijk, maar ook energetisch. Daarom is het belangrijk om je energieveld optimaal te houden.

We kunnen ons beroepen op oude wijsheden om oplossingen te vinden voor ons hedendaagse dilemma. Door eenvoudige reinigingsrituelen uit te voeren kan je energieveld worden vergroot, genezen, verheven en gereinigd worden.

 

De Abalone schelp

Een Abalone schelp vertegenwoordigt het element water. De schelp is het omhulsel van de Abalone zeeslak, afkomstig uit Nieuw-Zeeland. De schelp doet er duizenden jaren over om een mooie glans te krijgen en wordt gebruikt om witte salie en Palo Santo in te branden. De Abalone schelp is een magische tool die je helpt om je huis te reinigen en te beschermen.

 

Witte salie

Witte salie wordt door Indianen gebruikt tijdens zuiveringsceremonies en het uitspreken van gebeden. Witte salie is uitermate geschikt voor het reinigen en zuiveren van je huis, ruimtes en je energieveld. Door witte salie te gebruiken worden negatieve energieën rondom personen verwijderd. Dieren en leefruimtes zijn niet langer een bron van negativiteit. Ziekmakende vibraties worden met witte salie verdreven.

 

Palo Santo

Palo Santo (heilig hout) komt van de Bursera Graveolens boom die zich bevindt in Zuid-Amerika. Palo Santo wordt al eeuwen gebruikt bij ceremonies, rituelen en religieuze activiteiten. Daarnaast wordt deze houtsoort gebruikt bij talloze genezings- en zuiveringsrituelen. Wanneer Palo Santo wordt verbrand, verspreid er zich een zoete geur die het energieveld versterkt.

Door de combinatie van de Abalone schelp, witte salie en Palo Santo, te gebruiken heb je alles in huis om je voor altijd te ontdoen van negatieve energieën.

 

Product in de kijker: all-in-one zuiveringspakket

je huis reinigen

  

Tweelingzielen: de communicatie van ziel tot ziel
Trouw zijn aan jezelf: ontdek je eigen waarden en ...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.