Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Medium Fabio

Aanbevolen 

Je ex terugwinnen doe je zo: blogserie intro

Ex terugwinnen intro

Je ex terugwinnen doe je zo intro. Iemand verliezen waar je zoveel van houdt is een pijnlijke gebeurtenis die gepaard gaat met een lange nasleep van emoties en verdriet. Een relatiebreuk komt vaak als een donderslag bij heldere hemel en er zijn heel wat singles die na de breuk al snel hun spijt betuigen naar hun ex toe.

Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief en ontvang blog updates direct in je mailbox. 

Word lid van onze Facebook community en Facebook groep waar we je een dagelijkse boost geven rond spiritualiteit, spirituele citaten en inspiratie. 

Op het einde van dit artikel kan je interessante blog posts terugvinden.


Mezelf als relatiecoach, medium en kaartlegger

relatietherapeutAl jaren begeleid ik zowel koppels als singles met uiteenlopende relatieproblemen. Sommigen zijn net heel blij als ze verlost zijn van hun ex, anderen daarentegen willen de scherven graag kunnen lijmen. Wat ik regelmatig onthoud is dat heel wat van deze ‘verloren’ zielen graag hun ex willen terugwinnen.

Als relatietherapeut heb ik het ‘relatiegebeuren’ in alle contexten bestudeerd en weet ik ook dat bepaalde dingen door gedrag, imago en aanpak een behoorlijke omwenteling kan nemen. Vaak staan wij er niet bij stil dat onze angsten, onzekerheden en de controle van 'te willen lijmen' een doodsteek geeft aan de relatieherstel. 

Doordat ik als medium en kaartlegger goed ben om in iemands hoofd te kijken ben ik energetisch vaak goed in staat om te polsen hoe iemand zich voelt. 

Ik heb een sterke inschattingsvermogen wat de ander nodig heeft en hoe je hem/haar het beste kan aanpakken. Deze manier van werken maakt het allemaal nog boeiender want het is niet enkel de ‘wetenschap’ achter dit initiatief, maar ook mijn jaren ervaring als medium en kaartlegger dat het geheel completer maakt.

Dit heeft me geïnspireerd om deze 4-delige blogserie te schrijven over ‘Hoe jij jouw ex kan terugwinnen’. Deze serie gaat jou begeleiden en ondersteunen hoe jij je kan ontpoppen tot een mooie en unieke persoonlijkheid die aantrekkelijk overkomt.

Diepe liefde waait niet zomaar over

Vaak is de liefde langs weerszijden nog niet helemaal afgelopen. Soms weten mensen niet hoe zij zich moeten opstellen om hun ex terug te winnen. Regelmatig zijn beide partijen koppig of hebben zij traumatische ervaringen gekend in het verleden wat ervoor zorgt dat ze niet weten hoe zij zich moeten ‘gedragen’ om hun ex een positief beeld te geven.

Er wordt wel eens gezegd dat oude liefde niet roest of dat echte liefde niet zomaar over waait.

De ex terug methode

ex terug methodeDe ex terug methode is een bewezen techniek die ervoor zorgt dat jij met jezelf aan de slag gaat.
Door jezelf bewust te worden van jouw gedrag, imago en manier van aanpak kan je met deze methode jouw ex terug voor jou laten zwoegen.

De afgelopen jaren heb ik in mijn privé praktijk heel wat stelletjes geholpen om hun ex terug te winnen. Van extreem moeilijke relaties tot relaties waar enkel aan gesleuteld moest worden.

Elke relatie verloopt anders en heeft daarbij ook andere waarden en normen. Wat relaties wel vaak gemeen hebben is de manier hoe ze eindigen en de manier hoe ex-geliefdes tegenover mekaar staan na de breuk.
Er zijn veel contrasten die bij veel gebroken relaties naar voren komen, ondanks dat elke relatie anders loopt lijkt de bewogenheid na de relatie vaak dezelfde.

Dat is waar deze serie rond draait! Het gaat er niet om hoe jij jouw ex kan veranderen! Het gaat erom hoe dat jij een persoonlijke metamorfose ondergaat zodat jouw ex terug nieuwsgierig wordt naar jou.

Deze blogserie laat jou stap-voor-stap zien hoe je met jezelf aan de slag kan gaan en hoe je ex terug interesse toont in jou. Want bij nieuwsgierigheid begint het allemaal

Vragen als: Wat kan ik doen en wat kan ik beter niet doen worden uitgebreid behandeld en lopen ook als een rode draad doorheen alle delen.

Hoe is deze blogserie opgebouwd?

Deze blogserie bestaat uit 4-delen. Elke week op maandag om 11:00 wordt er een deel online geplaatst op onze blogpagina en dat gedurende 4 weken. Ik ga daarom bewust geen andere blogartikelen plaatsen om verwarring te voorkomen. Na afloop van deze serie zal ik ook terug gaan bloggen en jullie allemaal weer voorzien van leuke artikelen.

Hier beneden kan je zien uit welke onderwerpen elk deel zal bestaan. Per deel zijn er meerdere onderwerpen die aan bod zullen komen. Ik heb me wat 'beperkt' in het schrijven van mijn blog intro.

Deel 1 wordt online geplaatst op 30/07/18

In het eerste deel gaan we o.a. in op de volgende elementen:

 • Wat houdt de ex terug methode in?
 • Is de ex terug methode doeltreffend?
 • 3 dingen die je eerst moet begrijpen over de werking van deze methode.
 • First things first → begin bij het begin.


Deel 2 wordt online geplaatst op 06/08/18

Het tweede deel bouwt verder op het eerste. De onderwerpen die o.a. hier aan bod zullen komen zijn:

 • Welke volgende stappen ga je nu ondernemen?
 • De deur uitgaan met je gereedschapskist.
 • Je bent van de aardbol ‘verdwenen’.
 • Jouw imago nader bekeken


ex terugwinnen stap voor stapDeel 3 wordt online geplaatst op 13/08/18

Met derde deel van deze blogserie gaan we actief aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Hoe kan je jouw ex op een doeltreffende manier versieren?
 • Hoe reageer je het beste naar jouw ex toe?
 • Welke belangrijke eigenschap heeft ‘radiostilte’


Deel 4 wordt online geplaatst op 20/08/18

Het vierde en tevens laatste deel is de ‘nazorg’ fase. Een belangrijk hoofdstuk die je zeker niet mag missen. Hierin gaan we verder bouwen op de volgende onderwerpen:

 • Hoe moet het nu verder?
 • Welk ‘onderhoud’ hanteer je het beste?
 • Tips om niet in oude patronen te hervallen.


Je bent vrij om te kiezen welke delen je al dan niet wilt lezen. Ik adviseer altijd om bij het begin te beginnen om de beste resultaten te bekomen. Is er iets niet duidelijk? Lees het dan nog een keertje na. Vaak kunnen woorden en zinnen beter nazinderen door ze meermaals te lezen.  

Dit wat betreft de intro over mijn blogserie. Tot binnenkort!

Medium Fabio


Interessante blogs:

Je ex terugwinnen doe je zo: deel 1
De basis van een gezonde relatie: Geef jou nieuwe ...

GERELATEERDE BERICHTEN

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.