Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Medium Fabio

Aanbevolen 

Tweelingzielen: de herkenning op zielsniveau

tweelingzielen herkenning op zielsniveau

Regelmatig treedt er verwarring op of de herkenning op zielsniveau wederzijds is. Bij de ontmoeting met je tweelinghelft verkeer je tijdelijk in een bewustzijnstoestand die buiten onze tijd en ruimte valt. Plots besef je dat je daarna nooit meer dezelfde zult zijn. Voor het eerst voel je je energetisch niet meer eenzaam: je hebt iemand gevonden die je diepste wezen kent zonder ingewikkelde motieven en de samenhangende persoonlijkheidsstructuren.

De herkenning op zielsniveau belichaamt het gevoel van thuiskomen, energetisch zijn jullie verbonden en je weet dat dit het begin is van een gloednieuwe reis.


Een wederzijdse herkenning tussen tweelingzielen

We kunnen vaststellen dat de herkenning op zielsniveau altijd wederzijds is. Toch kunnen er praktische en emotionele omstandigheden zijn die maken dat een van beiden zich tegen de herkenning verzet.

Iemand die getrouwd is en een gezin heeft, zal zich niet onverdeeld gelukkig voelen als hij wordt geconfronteerd met de andere helft van zijn ziel. Zo iemand zal liever niet willen erkennen dat er spraken is van een tweelingzielenconnectie. Toch kiest het universum niet een willekeurig tijdstip voor een dergelijke confrontatie. De ziel wacht niet totdat het pad dat voor ons ligt helemaal geëffend is.

De kosmische tweelingzielenenergie zal alle krachten met elkaar in overeenstemming brengen. Uiteindelijk zal de magnetische aantrekkingskracht tussen de tweelingzielen zo sterk zijn dat alle hindernissen zullen worden overwonnen. Er zullen oplossingen worden gevonden. De ziel wordt niet ‘zomaar’ uitgedaagd zonder dat er ergens een verborgen oplossing ligt.

 

De spirituele gave van tweelingzielen

tweeingzielen alles over tweelingzielenDe universele energie tussen tweelingzielen is een gave die misschien aarzelend aanvaard wordt. Het besef van de tweelingzielenconnectie is een proces, een ontdekkingsreis die gaandeweg breder wordt en naar herkenning leidt. Je kan je tweelingziel op allerlei gelegenheden hebben ontmoet voordat de bewuste herkenning plaats vindt. Die eerdere ontmoetingen bereiden de persoonlijkheid niet alleen voor op de intensiteit van de uiteindelijke verbintenis, maar ook op de leefomstandigheden van de ander die in de relatie wordt meegebracht.

De herkenning van je tweelingziel kan zelfs al op veel subtielere lagen dan een feitelijke ontmoeting beginnen. Naarmate tweelingzielen elkaar dichter naderen zijn beiden zich vaak al bewust van de mogelijkheid dat de juiste partner zomaar in hun leven kan verschijnen. Ze beginnen hun gevoelens meer te vertrouwen. Zielsherkenning is een zeer krachtig en hevig moment. Het is een paradoxaal gegeven dat, hoewel de zielshereniging zich in één ogenblik volstrekt, die hereniging ook een groeiproces is. Het vraagt tijd voor het geheel – de nieuwe twee-eenheid – om greep te krijgen op de situatie.

De voltooiing en de gave van de tweelingzielenconnectie is een voortdurende activiteit die al geruime tijd aan de gang was en die door het leven heen steeds sterker zal worden. Het betrouwbare signaal voor deze gave is een onmiddellijk gevoel van onvoorwaardelijke liefde, een liefde die steeds bewuster wordt naarmate men de gave openlijk aanvaardt.

 

De duur van onvoorwaardelijke liefde

Je vraagt je misschien af hoe liefde onvoorwaardelijk kan zijn als ze geen tijd heeft gehad zich tussen twee mensen te ontwikkelen. Maar die tijd heeft ze wel degelijk gehad, want de ziel is in haar ontwikkeling naar die onvoorwaardelijke verbintenis toegegroeid. Tweelingzielen kijken niet naar elkaar zoals andere mensen dat doen, ze zien de ander niet als ‘ander’ maar als pure ziel.

Tweelingzielen kennen het ware wezen van elkaar en dat zuivere licht bepaalt wat ze zien. Het verblindt ze niet, waardoor ze niet alleen maar bepaalde plus- en minpunten in elkaar waarnemen. Ze ontmoeten elkaar als een geheel dat ze liefhebben.

Soms kan het voorkomen dat tweelingzielen elkaar jaren kennen en dat de bewustzijnstoestand later optreedt. Een minimale trigger door een van de zielen is voldoende om het proces aan te wakkeren en de ander te herkennen. Dat gevoel is energetisch in de ziel altijd aanwezig geweest, ook al leiden een of beiden zielen een eigen leven, de universele energie zal bewust of onbewust naar de oppervlakte komen.

 

Een gezamenlijk doel verwezenlijken

De mensheid staat op het punt een sprong in bewustzijn te maken. Spirituele mensen bereiden zich hierop voor, elk op hun eigen manier. Zo zal de een, een grotere staat van bewustzijn moeten ontwikkelen, terwijl anderen het hoogste punt bereikt hebben. Ik ben van mening dat tweelingzielen op een speciale manier aan dit proces kunnen bijdragen.

Als tweelingzielen bij elkaar komen genereren ze een wervelwind van energie die beschouwd kan worden als een licht in het duister. Door elkaar te voltooien wordt het geheel groter dan de som der delen. Deze soort energie, verschilt van de energie van individuen, groepen en mensen die samenwerken. De tweelingzielenenergie is liefde op een uitzonderlijk zuiver niveau.

Dat doel wordt bereikt door complete overgave aan de binnenste lagen die resoneren vanuit het hart. Beiden zielen zullen (vroeg of laat) niet anders kunnen dan zich toe te leggen op deze energie die buiten een 'aardse' basisbehoefte ligt.


 Interessante artikelen

Fabio, auteur en ontwerper is een expert in tweelingzielen. Zo heeft hij het tweelingzielen waarzegdoek ontworpen voor iedereen die tweelingzielrelaties wilt doorlichten. Het tweelingzieen waarzegdoek is exclusief te koop via de webshop van Soulmediums

tweelingzielen waarzegdoek

Astrologische disciplines: een kijkje achter de sc...
Tweelingzielen: de voorbereiding op de ontmoeting

GERELATEERDE BERICHTEN

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.