België

Nederland

Fabio

Pin It

BOX 01

Jarenlang was ik een vaste waarde op de spirituele bellijn van Art of Mediums. Sedert december 2020 ben ik definitief gestopt met het aanbieden van spirituele consulten en focus ik me op mijn psychologische achtergrond als psycho- en relatietherapeut.


Wie ben ik?

De meeste mensen zullen mij misschien (her)kennen van TikTok, waar ik wekelijks diverse video’s deel over psychologische topics, anderen zullen geen idee hebben wie ik ben (geen probleem). Sta me toe om mezelf kort voor te stellen. Ik ben Fabio, een gediplomeerd psycho- en relatietherapeut, gespecialiseerd in gedragstherapie, persoonlijkheidspsychologie en partnerrelaties.

Ik ben werkzaam als fulltime content creator voor B-zen magazine en op TikTok, waar ik wekelijks video’s deel over relatieproblemen, narcisme, algemene psychologie en meer. Een tijdje geleden had ik twee virale video’s, waardoor de vraag naar individuele online begeleiding in stijgende lijn is. Hierdoor bied ik mijn psychologische diensten aan op de bellijn van Art of Mediums.


Waarvoor kan je bij mij terecht?

Je kan bij mij terecht voor individuele begeleiding, relatietherapie, psychologische begeleiding bij borderline, narcisme, verslavingen, agressie, seksuele problemen, enzovoort… Ik sta gekend om mijn to the point en directe aanpak, waardoor een confrontatie niet altijd leuk is, maar wel noodzakelijk als je verandering in je leven wil doorvoeren.

Graag hou ik vast aan mijn waarde van eerlijkheid en zal ik je nooit vertellen wat je wil horen. Indien je dit zoekt, dan ben ik wellicht niet de aangewezen persoon voor jou. Immers heb je niets aan een verbloemde waarheid.


Belangrijk 

Gelieve in de mate van het mogelijke gebruik te maken van het creditsysteem. Dit om te voorkomen dat oproepen via het Belgische 0907-nummer na 10 min worden onderbroken. Is de afspraak vastgelegd, dan is het aangewezen om een indicatie te geven van de gewenste tijdsduur van het consult.

Graag stip ik het volgende aan: gelieve enkel op mijn diensten beroep te doen om de juiste reden. Vragen omtrent kaartleggingen, toekomstvoorspellingen, etc… worden niet behandeld. Wel beschik ik over een sterk en goed ontwikkelde intuïtie, die hand-in-hand gaat met mijn psychologische antwoorden en inzichten.

 

Mijn diensten zijn enkel online toegankelijk via Art of Mediums. Momenteel bied ik geen één-op-één-sessies aan.


Opleidingen

  • Verpleegkunde (optie psychiatrie)
  • Bachelor toegepaste psychologie (optie klinische psychologie)
  • Integratieve psychotherapie
  • Relatietherapie (IBCT - Integrative Behavioral Couple Therapy), gebaseerd op de cognitieve gedragstherapie

 


Ik werk enkel op afspraak. Klik hier om een afspraak met me in te plannen.

Je kan me volgen via YouTube en TikTok en je kan gratis en onbeperkt alle nieuwsartikelen lezen op de website van B-zen magazine