Het hedendaagse Lenormand orakel handboek

Instant antwoord op al je levensvragen

Op zoek naar een werkelijk uniek boek om te leren kaartleggen met de Lenormandkaarten? Dan is ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek’ echt iets voor jou. 

Auteur Fabio Vinago, tevens auteur van de exclusieve Gypsy Waarzegset, reikt jou alle tools aan om deze wereldberoemde kaarten op een andere manier te leren bekijken. Hij legt op een toegankelijke manier uit hoe de 36 kaarten zijn onderverdeeld in 10 levensthema’s.

Elke kaart van het Lenormand deck bevat het medaillon, sleutelwoorden, een algemene betekenis, persoonlijkheids- en gezondheidskenmerken, relationele thema’s, werkgerelateerdeitems, financiële kwesties en evenals een advies. Maar daar blijft het niet bij: uniek aan dit boek is de zogenaamde ‘soulmatemethode’. Via dit legpatroon achterhaal je of twee mensen al dan niet verbonden zijn op zielenniveau.

Daarnaast lees je in dit handboek ook de betekenis van de gewone speelkaartenen aan de duiding van de kaartkleuren (de harten, klaveren, ruiten en schoppen). Tot slot besteedt Fabio ook heel wat aandacht aan de interpretatie van de ‘omgekeerde’ kaarten.

Fabio’s veelzijdige en diepgaande manier van interpreteren is uniek. Zijn jarenlange ervaring met de Lenormandkaarten stelde hem in staat om dit compleet handboek te schrijven. Het was zijn doel om dit werk toegankelijk te maken voor beginnende én gevorderde kaartleggers. ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek‘ schetst voor eenieder in een mum van tijd een ondubbelzinnig beeld. Het boek is de perfecte leidraad opdat ook jij het kaartleggen met de Lenormandkaarten zou leren beheersen.

 

Auteur: Fabio Vinago
Uitgeverij: Bloom
Aantal pagina’s: 176
Afmeting: 215 x 140 mm
ISBN: 9789072189189
Extra: Bij aankoop krijg je toegang tot de digitale Lenormand-leeromgeving met extra tips en tricks
Grafische vormgeving: www.fabiovinago.be 

Beste hier 'Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek